Nämä romanttiset komediaelokuvat jokaisen naisen pitäisi nähdä ennen kuin täyttää 30 vuotta

Jos et ole vielä nähnyt näitä elokuvia, kannattaa ne laittaa katsottavien leffojen listalle.

Romanttiset komediat voivat jakaa mielipiteitä: toiset rakastavat niitä ja nauttivat niistä paljon, toiset sietävät niitä. Romkomit ovat kuitenkin aina hyvä vaihtoehto, jos kaipaat kevyttä viihdettä kera muutaman oppitunnin elämästä (ja ehkä hieman kyynelten vuodatustakin).

Marie Claire päätti käydä läpi romanttisia komedioita ja listasi 25 romkomia, jotka jokaisen naisen pitäisi nähdä ennen kuin täyttää 30 vuotta. Lue alta, mitkä elokuvat sinun pitäisi laittaa katsottavien leffojen listalle:

1. SynttäritJohn Hughesin ohjaaman elokuvan pääosassa on Molly Ringwald.

2. Lars ja se ainoa oikea – ihana Ryan Gosling tähdittää tätä hieman omalaatuista elokuvaa.

3. Kuinka hukata kundi 10 päivässä – tämä romanttinen komedia sai ensi-iltansa vuonna 2003 ja on yksi klassikoista.

4. Ruby Sparks – indie-elokuva kertoo kirjailijasta, jonka luoma hahmo onkin yllättäen todellinen.

5. Crazy, Stupid, Love – ”Näytät photoshopatulta” tokaisee Emma Stonen näyttelemä hahmo tässä elokuvassa Ryan Goslingin hahmolle, nähtyään tämän ilman paitaa.

6. 13 ja risat Jennifer Garnerin tähdittämässä elokuvassa teinityttö herää yhtenä aamuna 30-vuotiaaksi muuttuneena.

7. TiMER – tämä romkom on saanut mukaan ripauksen scifiä: elokuvassa on olemassa laite, joka laskee aikaa hetkeen, kun henkilö kohtaa sielunkumppaninsa.

8. Bridget Jones – elämäni sinkkuna – tämä elokuva on jo klassikko romkomien saralla. Jos brittiläisellä huumorilla sävytetty elokuva ei ole vielä tuttu, se kannattaa ehdottomasti katsoa.

9. 10 Things I Hate About You – 90-luvun lopun nokkela teinikomedia sisältää paljon romkomeille tyypillisiä hetkiä – ja siinä on Heath Ledger.

10. CluelessAlicia Silverstonen tähdittämä 90-luvun puolivälin elokuva pohjautuu löyhästi Jane Austenin Emmaan ja on hauskaa aivot narikkaan – viihdettä.

11. Harold ja Maude – Tämä on listauksen ensimmäinen selvästi vanhempi elokuva, sillä se sai ensi-iltansa 70-luvulla.

12. Unelmien pelikirja Jennifer Lawrencen ja Bradley Cooperin tähdittämä elokuva on jo muutaman kerran esitetty Suomen tv-kanavilta. Siinä on asennetta, tanssikilpailu ja huippunäyttelijöitä – mitä muuta tarvitaan?

13. Annie Hall – Kahden neurootikon suhteesta kertova Woody Allenin elokuva on julkaistu 70-luvun lopulla.

14. Pretty Woman – Tämä elokuva on ysärin klassikko. Julia Roberts. Richard Gere. Bisnesmies rakastuu maksulliseen naiseen. Tämä on vain nähtävä.

15. The Wedding Singer – Häissä esiintyvän laulajan ja tarjoilijan rakkaustarina julkaistiin 90-luvun lopulla.

16. Kun Harry tapasi Sallyn – Tämä elokuva esittää kysymyksen voivatko miehet ja naiset olla koskaan vain pelkästään ystäviä. Tässä elokuvassa on myös yksi erittäin tunnettu kohtaus: Meg Ryanin näyttelemä hahmo teeskentelee orgasmia kahvilassa todistaakseen, etteivät miehet huomaa, kun nainen teeskentelee.

17. Aamiainen Tiffanylla – Ihanan Audrey Hepburnin tähdittämä, 60-luvulla julkaistu elokuva on yksi romanttisten komedioiden kiistattomia klassikoita.

18. Sekaisin MaristaCameron Diaz ja Ben Stiller ovat pääosissa tässä yhdessä aikansa pidetyimmistä komedioista.

19. Obvious Child – Vaikka abortit eivät yleensä ole toimiva aihe komediaelokuville, tekee tämän elokuvan ahdistus ja outo huumori siitä yhden samaistuttavimmista elokuvista liittyen raskauteen ja parisuhteisiin.

20. Enough Said – Suloinen komedia yhdistää kaksi yh-vanhempaa. Elokuva on yksi viimeisimpiä, jossa James Gandolfini nähtiin ennen kuolemaansa.

21. Amélie – Tämä ranskalainen komedia on yksi rakastetuimpia ja pidetyimpiä elokuvia.

22. Rakkautta vain – Brittikomediassa seurataan useampaa paria ja siinä on jokaiselle jotakin. Se sopii hyvin myös tähän aikaan vuodesta katsottavaksi ja se on tulossa televisiosta jälleen jouluaattona.

23. Loistokaveri – 80-luvun poika tapaa tytön -klassikko on tunnettu etenkin sen boombox-kohtauksesta.

24. 500 Days of Summer – Elokuva kertoo Joseph Gordon-Levittin ja Zooey Deschanelin hahmojen rakkaustarinan pomppien eri kohtiin heidän suhdettaan – elokuva ei siis etene kronologisessa järjestyksessä.

25. Pakko olla in – Listan viimeinen elokuva on 90-luvun lopun komedia, jossa Drew Barrymoren näyttelemä nörttityttö soluttautuu aikuisiällä lukioon ja elää lukioaikojaan uudelleen suosittuna tyttönä.

Voit lukea lisää listan elokuvista ja katsoa niiden trailerit täällä.

Kuinka monta mainituista elokuvista olet nähnyt? Mitä sinun mielestäsi pitäisi lisätä listalle? Ota kantaa kommenteissa!

Lähde: Marie Claire


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.