Mikä parempi tapa pyyhkiä arjen huolet ja kiireet mielestä kuin yhdessä näistä paikoista.

Jos kaipaat vaihtelua turistikohteiseen ja rentouttavaa lomailua, kannattaa silloin suunnatta johonkin näistä viidestä paikasta.

Viisi rentouttavinta paikkaa maailmalla:

5. Saint Vincent ja Grenadiinit

Saint Vincent ja Grenadiinit on pieni saari Karibianmerellä. Sen ilmasto on täydellinen ulkoilmaaktiviteeteille. Saarella on kallista vierailla, joten siellä ei hirveästi ole turisteja ja lomasta saa nauttia omassa seurassa rauhassa. Saarella on tarjottavanaan jokaiselle jotakin.

4. Seychellit

Intian valtamerellä sijaitseva Seychellit koostuu 115 saaresta. Se ei ole yhtä suosittu paikka kuin muut trooppiset saaret ja suurinta osaa Seychellien saarista vasta kehitetään. Kohteessa voikin näin kokea neitsytsaaria ja luonnontilassa olevia rantoja, joita kaupalliset rakennukset eivät ole vielä vallanneet. Monet saarista ovat helposti saatavilla, joten se on täydellinen saarikierrokselle, mutta paikallinen turistiopas on suositeltava pyytää mukaan.

3. Pääsiäissaari

Chilelle kuuluva saari on paras paikka hiljentyä, mutta kohde on sopivampi heille, jotka eivät ole niin rantojen perään. Saarella on vähän turisteja, joten se ei ole niin ruuhkainen kuin muut turistikohteet. Saarella on mysteerisiä kivimonumentteja, jotka on muotoiltu valtavien päiden kokoisiksi.

2. Brittiläiset Neitsytsaaret

Näillä saarilla voit kokea autenttisen karibialaisen kokemuksen. Saarelle matkustavat voivat nauttia erilaisista vapaa-ajan aktiviteeteista ja kirkkaissa vesissä uimisesta. Paikan rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan voi tutustua muun muassa Tortolan saarella sijaitsevan kirkon raunioilla. Sukeltamaan suuntaavat voivat nähdä useita uponneita laivoja vedessä.

1. Bali

Ykkösvalinta lähes kaikille rentoutumista kaipaaville on Bali Indonesiassa, missä voi kokea eksoottisen itämaisen kokemuksen. Balilla voi nauttia indonesialaisten kulttuurin yksinkertaisesta elämästä ja elämäntavoista, vierailla historiallisilla paikoilla ja temppeleissä, rentoutua rannalla tai käydä mahtavissa kylpylähoidoissa.

Lähde: The 10 Most Known