Nämä muutokset nainen käy läpi parikymppisenä

Kymmenessä vuodessa tapahtuu muutos vanhempien luona asuvasta nuoresta mahdollisesti kumppanin kanssa asuvaan aikuiseen, jolla voi olla jo lapsi(a)kin.

Selvitäkseen onnistuneesti 20-vuotiaasta 30-vuotiaaksi, täytyy käydä läpi muutoksia. Naiset muuttuvat paljon parikymppisinä ja osa muutoksista on pieniä, osa isoja.

Eteen voi tulla työtarjous toiselta puolen maata tai positiivinen raskaustesti voi yllättää ennen avioliittoa. Tai elämä voi saada uuden, odottamattoman alun eron koittaessa henkilöstä, jonka kanssa ajatteli kihlautuvansa seuraavan vuoden sisällä.

Mitä tahansa sitten tapahtuikin, pienet muutokset ovat samat suurimmalle osalle naisista. Alla on esimerkkejä muutoksista, jotka jokainen nainen käy läpi parikymppisenä.

1. Alat pukeutua samoihin asuihin useammin kuin kerran

Et enää taltioi elämäsi jokaista sekuntia ja vaikka sinusta otettaisiinkin kuva jossain tietyssä asussa ja se kuva leviää ympäri sosiaalista mediaa, pukeudut silti asuun uudelleen.

2. Krapulaan ei ole enää mahdollisuutta

Sinulla on kaksi päivää aikaa saada asioita tehtyä ennen kuin työt jälleen kutsuvat. Niitä kahta päivää ei voi kuluttaa krapulasta toipuen.

3. Rahan käyttäminen ei tunnu enää kuolemantuomiolta

Asioita, joihin et käyttänyt rahaa ennen, on tullutkin asioita, joihin käytät rahaa. Saatat olla edelleen hieman pihi, mutta nyt sinulla on jo varaa asioihin.

4. Voit käydä yksillä

Ennen ei käynyt mielessäkään juoda vain yhtä, mutta pian se muuttuu siihen, että pystyt käymään vain yksillä kavereiden kanssa viikonloppuiltana. Eikä se tunnu mälsältä, kuten se ennen olisi saattanut tuntua.

5. Lapset alkavat näyttää suloisilta

Ennen vauvat saivat juoksemaan karkuun, nyt niitä nähdessään suusta pääsee ”awwwwwww”. Vieläkään et osaa sanoa lapsille mitään, mutta ne alkavat näyttää suloisilta.

6. Et ole enää nuorin baarissa

Ja tajuat sen, kun sinua iskemään tullut tyyppi kysyy missä opiskelet vaikket ole istunut muutamaan vuoteen enää koulun penkillä.

Katso lisää esimerkkejä siitä, miten naiset muuttuvat parikymppisinä HuffPostin sivuilta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.