Nämä meikkivirheet saavat sinut näyttämään todella väsyneeltä

Vältä näitä, jos et halua näyttää siltä kuin et olisi nukkunut silmällistäkään edeltävänä yönä.

”Näytätpä väsyneeltä!” on lause, jota ei ole koskaan hauska kuulla. Jos kuitenkin tiedät nukkuvasi tarpeeksi, voi syy väsyneeseen ulkonäköösi ollakin meikkaustavoissasi.

Varo siis näitä virheitä, jos et halua näyttää väsyneeltä.

1. virhe: Et aloita kosteusvoiteella

Kuiva iho ei auta sinua näyttämään virkulta. Voit korjata sen valitsemalla kosteusvoiteen, johon on lisätty suojakerroin aurinkoa ajatellen. Se tuo tarvittua kosteutta ihoosi ja suojaa auringolta, mikä myös voi vanhentaa sinua.

2. virhe: Laitat meikkivoidetta väärin

Liian paljon, ei ollenkaa tai väärä sävy, joka ei sovi ihosi sävyyn ovat suuria virheitä. Meikkivoiteen jättäminen pois samalla käyttäen muuta meikkiä (kuten ripsiväri) voi saada sinut näyttämään kalpealta. Pakkelimainen meikkivoide voi taas rakoilla ja saada rypyt ja ihon epäpuhtaudet näkymään pahemmin. Tältä voit välttyä, kun löydät sinulle sopivan sävyn ja laitat sitä tasaisesti.

3. virhe: Unohdat poskipunan

Värin puute on yhtä kuin eloton ja samea iho. Jos aiot laittaa edes jotain meikkiä, laita kosteusvoidetta, kevyt kerros meikkivoidetta, ripsiväriä ja sipaus poskipunaa. Näytät virkummalta hetkessä.

4. virhe: Laitat liikaa rajausta silmiin

Jos teet liian vahvat rajaukset, silmäsi näyttävät pienemmiltä ja väsyneemmiltä. Jos oikeasti vielä kärsit huonojen yöunien takia punoittavista silmistä, syvät, mustat rajaukset voivat liioitella niiden punoitusta. Voit korjata sen harkitsemalla alaluomen rajausta vaaleamman värisellä kynällä (valitse sävyn verran omaa ihoasi tummempi sävy) avataksesi silmiäsi. Jopa sipaus valkoista voi saada sinut näyttämään virkistyneemmältä.

5. virhe: Et korjaa meikkiä päivän aikana

Tahriintunut silmien rajaus tai epätasainen huulipuna? Hoitamaton meikki huutaa unen puutteesta. Voit korjata sen helposti ja nopeasti käymällä vessassa poistamassa mahdolliset rajaussotkut silmien alta, taputtelemassa peitevoidetta ongelmakohtiin ja siistimällä kulmasi. Se on täydellinen kaunistautumispiristys.

Lähde: Marie Claire


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.