Hiusten värjääminen punaiseksi voi johtaa muutoksiin meikkipussukkasi sisällössä.

Oletko suunnitellut hiusvärisi muuttamista punaiseksi kuin esimerkiksi näyttelijä Christina Hendricksillä? Anna mennä, mutta ota huomioon, että värin vaihtamisen myötä joudut miettimään uusiksi meikkipussukkasi sisältöä.

How to Be a Redhead -sivuston perustajat Adrienne Vendetti Hodges ja Stephanie Vendetti kertoivat Women’s Healthille parhaat vinkkinsä punapäiksi aikoville kulmakarvojen, huulipunan ja luomivärin suhteen. Alla heidän neuvonsa, jotka jokaisen punapään pitäisi tietää.

Kulmakarvat

Hodgesin mukaan ihmisten pitäisi tietää, että luonnollisilla punapäillä on vaaleat kulmakarvat ja punaiset hiukset.

”Punatukkaiseksi muuntautuvien ei pitäisi yhdistää kulmakarvojen väriä samaksi hiusten kanssa. Heidän pitäisi valita joko tummempi tai vaaleampi sävy”, hän kertoi.

Hodges ja Vendetti eivät suosittele värjäämään kulmakarvoja, mutta kehottavat lisäämään vivahduksen kastanjanruskeaa kulmiin.

Huulipuna

”Toimimme vastoin mitä ihmiset sanovat yleensä, ’jos sinulla on tällainen punaisen sävy, käytä tällaista huulipunaa’. Me teemme sen sesonkien mukaan”, Vendetti sanoi ja kertoi pitävänsä kaikkia värejä sallittuna.

Hodges suosittelee kuitenkin valitsemaan siniseen taittavan punaisen huulipunan ensimmäiseksi rohkeaksi punaksi. Sen jälkeen voi jatkaa eteenpäin oransseihin ja kirkkaan pinkkeihin.

Luomiväri

Naiset kehottavat kokeilemaan kirkkailla väreillä, kuten sinisellä, vihreällä ja violetilla.

”Monilla luononllisilla punapäillä on siniset tai vihreät silmät. Koska punatukkaisilla on yleensä sen väriset silmät, ne värit näyttävät imartelevilta punaisten hiusten kanssa”, Hodges selitti.

”Jos katsot Lucille Ballia tai Rita Hayworthia, 50- ja 60-lukujen suuria punapäitä, heillä oli aina todella kauniit ripset tai rajaukset ja kirkasta luomiväriä”, hän jatkoi.

Avainasemassa on pitää se hienovaraisena: laita sipaisu väriä luomille ja valitse luonnollisempaa väriä luomivaosta kulmaluulle.

Lue naisten tuotesuosituksista täältä.

Lähde: Women’s Health