Nämä mahtavat niksit tekevät elämästä helpompaa – katso video

Hittivideolla esitellään kymmeniä erilaisia niksejä, joista on iloa arjessa.

Arjen keskellä erilaiset niksit tulevat toisinaan tarpeen. 5-Minute Crafts on julkaissut YouTube-kanavallaan niksivideon, jolla esitellään kymmeniä erilaisia niksejä, joista on iloa monin tavoin esimerkiksi pukeutumiseen, vaatteisiin ja kotiaskareisiin liittyen.

Videolla näytetään esimerkiksi, miten näppärästi voi välttyä siltä, että paidan helma nousisi housujen sisältä pois, kun vaikkapa venyttelee, ja kuinka alushousuista pystyy tarvittaessa tekemään itselleen urheiluliivit. Keittiön puolelle liittyviin nikseihin sen sijaan lukeutuvat muun muassa erilaiset tavat hyödyntää kivennäisvettä sekä vinkki siitä, miten sulaneesta jäätelöstä saa tehtyä helposti herkullisen kakun.

Videolla näytetään myös erikoisia tapoja hyödyntää riisiä, kuten työkalujen säilytyksessä, ja erilaisia tapoja niin viikata ja pakata vaatteita kuin korjata esimerkiksi kesken työpäivän repeävät farkut tai kuinka estää hikiläikkiä tulemasta paitaan. Myös nippusiteiden ja viinipullon korkkien käyttöä eri nikseissä havainnollistetaan viraalivideolla.

Voit katsoa suositun videon artikkelin yltä!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.