Jossain vaiheessa huomaat, että uusi sukupolvi on täysin pihalla sinulle aivan luonnollisilta tuntuvista asioista ja ilmiöistä – pihalla taidat olla vähän itsekin.

Nämä asiat jakavat sinut niiden ”hieman vanhempien” leiriin ja saavat pudistelemaan päätäsi niin nykynuorisolle, kuin omalle iällesi.

Tunnistat itsesi näistä asioista:

1. Sinulla on Snapchat puhelimessasi, mutta et käytä sitä, koska uuteen sovellukseen tutustuminen on uuvuttavaa. Vasta jos kaikki muut ovat vakuuttuneita sen erinomaisuudesta, voit ehkä kokeilla sitä.

2. Siinä missä Britney Spears herättää sinussa mukavia muistoja, tunteesi Camila Cabello kohtaan ovat korkeintaan kädenlämpöiset. Vaikka Camilan musiikin tahtiin on ihan kivaa tanssia, ei se voi koskaan yltää mestariteosten kuten ”…Baby One More Time”:n tai ”Oops! … I Did It Again”:in tasolle.

3. Et voi uskoa, ettei 22-vuotias työkaverisi ole koskaan kuullut Ace of Basesta. Voit vastata tähän vain ”Don’t turn around, I don’t want you seeing me cry”.

4. Toivot, että ihmiset soittaisivat sinulle edes joskus, eivätkä aina yrittäisi käydä kaikkia keskusteluja alusta loppuun vain viestejä näpytellen. Muistat vielä ajan, jolloin puhelimen näppäintä piti painella kolme kertaa saadakseen ruudulle oikean kirjaimen. Se, jos mikä pakotti ihmiset kommunikoimaan puhumalla.

5. Menisit kyllä kaiken maailman festareille, jos saisit viettää siellä aikaa omalla yksityisalueellasi, kaukana muusta festarikansasta. YOLO, vai miten se meni.

6. Sinulla on meikkipussissasi silmänympärysvoide, mutta sydämessäsi uskot olevasi vielä liian nuori käyttämään sitä. Laitat sitä kerran parissa viikossa, kun ihosi tuntuu vain todella kuivalta… Tai jotain sellaista.

7. Et pelaa Candy Crush Sagaa, mutta epäilet sen muistuttavan jotain vastaavaa kuin Pasianssi, jota aikoinaan pelasit vanhempiesi tietokoneella.

8. Järkytyt, kun se sama parikymppinen kollegasi ei tiedä kuin sellaiset rockin ja popin klassikkobiisit, joita on miksattu kamalien nykymusiikkikappeleiden sekaan. Nykynuoriso, ei voi kuin pudistella päätään heitä ajatellessa.

9. Skrillex = Ensimmäinen kerta, kun ajattelit että musiikki on yhtä kuin melu.

10. Et ymmärrä, miten itseäsi nuoremmat pitävät Ed Sheerania kuumana pakkauksena.

11. Se, että Rihanna on nuorempi kuin sinä, tuntuu todella oudolta. Olet niin vanha, että kaikki pop-tähdet tästä eteenpäin tulevat olemaan sinua nuorempia. Vaikka ethän sinä ole vanha. Tai no olethan sinä vähän, tavallaan.

Lähde: Cosmopolitan