Nämä arkipäiväiset tilanteet muuttuvat helpommaksi 25 vuotta täytettyäsi

Elämä helpottuu, kun 2 ja 0 jäävät kauemmas taaksesi.

25-vuotiaana usein tietää jo paremmin, millainen ihminen on, mitä arvostaa ja mitä haluaa elämältä kuin juuri teini-iän taakseen jätettyään. Yli 25-vuotiaana on ehtinyt jo kokea erilaisia oppitunteja elämästä ja on kasvanut vahvemmaksi ja itsenäisemmäksi – etenkin, kun on kyse arkipäiväisestä elämästä ja arkipäivän tilanteista.

Hello Giggles -sivusto listasikin esimerkkejä siitä, miten elämä helpottuu, kun ohittaa 25 ikävuoden.

Nämä arkipäiväiset tilanteet muuttuvat helpommaksi 25 vuotta täytettyäsi:

1. Mitä laittaa päälle

Muistatko ne hetket, kun ennen kavereiden kanssa sunniteltuja menoja paniikissa kyselit muilta, mitä laittaa päälle? Yli 25-vuotiaana ja etenkin kolmekymppisenä asenne kuitenkin muuttuu. On toki hetkiä, jolloin kavereiden tuki on tarpeen, mutta pääasiassa päälleen laittaa sitä, mikä hyvältä tuntuu eikä niin mieti, miten muut pukeutuvat.

2. Osaat sanoa ”Ei”

Kaikkia ei tarvitse miellyttää ja jokainen huomaa sen jossain vaiheessa aikuistuessaan. Se, että osaa sanoa ”Ei” voi tehdä elämästä välillä helpompaa.

3. Osaat suhtautua, jos joku sanoo sinulle ”Ei”

Jos ”Ei”:n sanominen helpottuu, myös kieltäytymisen kuuleminen helpottuu, kun kolmekymppiset lähestyvät. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, kun saat kuulla, ettet saanutkaan työpaikkaa, jota hait, tai ystäväsi vastaa kieltäyten kutsuusi illallisjuhlista, osaat suhtautua siihen tilanteeseen sopivalla tavalla. Nahkasi on jo paksuuntunut ja olet myös oppinut, että jos joku kieltäytyy, ei se ole maailmanloppu.

4. Ensitreffit

Yli 25-vuotiaana on todennäköisesti jo useammat ensitreffit takana, joten treffeillä käyminen on tullut tutuksi eikä se ole niin pelottava ajatus, vaikka se silti voikin jännittää. Small talkin puhumisesta on tullut myös sinulle sujuvampaa ja tiedät paremmin, millaista kumppania haet. Deittailu parikymppisten viimeisinä vuosina pitäisi lieventää paineita, ei pahentaa niitä, koska silloin tiedät jo paremmin, millainen olet ja mitä haluat.

5. Ystävyyssuhteet

Joskus saatoit sietää ärsyttäviäkin ihmisiä ystävinäsi, koska he saattoivat olla esimerkiksi samassa harrastusporukassa tai jopa kämppiksenäsi tai osa ystäväporukkaasi. Kun taas olet hieman vanhempi ja viisaampi, huomaat, ettei sinun ole mikään pakko pitää heitä osana elämääsi, jos et vain halua. Yli 25-vuotiaana myös huomaa, ketkä ovat pysyneet ystävinäsi ja kenellä on todella merkitystä elämässäsi.

Lähde: Hello Giggles


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.