Kehosi kiittää, jos aloitat aamusi jollain näistä kuudesta juomasta.

Hyvin nukutun yön jälkeen on tärkeää aloittaa seuraava aamu terveellisesti, ja laittaa aineenvaihdunta kunnolla liikkeelle heti herättyäsi.

Pelkkä vesikin on erinomainen tapa nesteyttää kehoasi aamulla, mutta vielä parempi idea on avittaa kehoa veden lisäksi jollain muulla terveysjuomalla.

Seuraavat 6 juomaa on helppo valmistaa, ja ne auttavat laittamaan aineenvaihduntasi liikkeelle heti aamusta.

  1. Sitruunavesi sisältää runsaasti C-vitamiinia ja auttaa puhdistamaan kehosi kuona-aineista heti aamulla.
  2. Lisää veteen omenaviinietikkaa, ja juoma auttaa laskemaan verensokeria ja pudottamaan painoa. Lisää yksi ruokalusikallinen etikkaa lasilliseen vettä.
  3. Vihreä tee auttaa parantamaan aineenvaihduntaa, antaa sinulle antioksidantteja parantamaan vastustuskykyäsi ja antaa sinulle energiaa.
  4. Kookosvesi sisältää runsaasti kaliumia ja kalsiumia, ja sen antioksidantit auttavat poistamaan kuona-aineita kehostasi ja taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan.
  5. Inkivääritee auttaa taistelemaan kehon tulehdustiloja vastaan, ja auttaa myös, jos sinulla on vatsavaivoja tai pahoinvointia.
  6. Sekoita kurkumiinia ja mustapippuria lämpimään veteen, ja ne parantavat ruoansulatustasi, taistelevat kehon tulehdustiloja vastaan ja parantavat myös vastustuskykyäsi.

Kokeile edellä mainittuja juomia, ja löydä omat suosikkisi!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: India Times