Onko sinulla haku päällä ja etsit itsellesi vakavaa suhdetta? Tämä vuosi ei vielä tuo sinulle rakkautta mukanaan.

Onko lähipiirisi täynnä onnellisia pariskuntia ja kaikki ystäväsi intoilevat upeista poikaystävistään? Tuntuuko sinusta, että olet ainoa, jota romantiikka on vältellyt jo pidempään? Ikävä kertoa sinulle tämä, mutta vuosi 2022 ei tule olemaan se vuosi, jona löydät sielunkumppanisi.

Seuraavat kolme tähtimerkkiä tulevat viettämään vuoden 2022 ilman romanttista rakkautta elämässään.

  1. Oinas
    Oinas kyllä flirttailee ja deittailee kuin huominen ei koskaan koittaisi. Erityisesti toukokuusta tulee poikkeuksellisen kuuma! Pidät hauskaa ja elämäsi on jännittävää, mutta ikävä kyllä nämä lyhyet suhteet eivät johda sen enempään. Lokakuussa sinun kannattaa pitää taukoa deittailusta ja rauhoittaa elämääsi. Keskity sisimpääsi ja mieti, mitkä oikeastaan ovat sinun suurimmat toiveesi ja tarpeesi. Loppuvuodesta jännittävät deitit tekevät paluun ja kuka tietää, ehkä löydät sen oikean ensi vuonna?

  2. Kaksoset
    Tällä tähtimerkillä ei ole ollut onnea rakkauselämässään alkuvuodesta 2022, mutta sinä olet kärsivällinen ja tiedät, että kaikki hyvä tapahtuu aikanaan. Tämä on hyvä asenne, jatka samaa rataa! Keskity kehittämään itseäsi ja nauti tästä mahdollisuudesta. Vuoden edetessä kasvavat mahdollisuutesi tavata joku, mutta sinä et ole valmis sitoutumaan ja tekemään päätöksiä. Viimeistään syyskuussa sinun pitää lopulta tehdä päätös, sillä muuten karkotat potentiaalisen henkilön luotasi.

  3. Kalat
    Alkuvuosi on kohdallasi romanttisessa mielessä hidas, etkä tapaile juurikaan ketään, ainakaan ketään mielenkiintoista. Ikävä kyllä tahti ei tästä parane; varsinkin kesä- ja heinäkuu, sekä ajanjakso marraskuun puolivälistä joulukuun puoleenväliin tulevat olemaan kohdallasi todella hiljaisia. Sinulla on taipumus ylireagointiin ja karkotat sen vuoksi ympäriltäsi mahdolliset kiinnostuneet ihmiset kauaksi. Aivan loppuvuodesta herää kuitenkin toivo kumppanin löytämiseen. Sinun joulusi on romantiikkaa täynnä!

Älä masennu liikaa, vaikka vuosi 2022 ei toisikaan sinulle rakkautta elämääsi. Sinulla on sentään hauskaa ja mahdollisuus kehittää itseäsi eteenpäin. Uusi vuosi tulee nopeammin kuin uskotaan!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib / Kuva: Ivan Samkov, Pexels