Ruokavaliolla on suuri merkitys sille, kuinka hyvin penis voi.

Kun ajattelemme ruuan terveysvaikutuksia, ajattelemme useimmiten vyötärölinjaamme, painoamme ja sydämen terveyttä. Ruokavaliollamme on kuitenkin myös laajempi merkitys terveydellemme, ja syömämme ruoka vaikuttaa meihin monipuolisemmin, kuin kuvittelemme.

Yksi merkittävä seikka on se, miten ruokavalio vaikuttaa peniksen hyvinvointiin. Tätä ei moni kuitenkaan tiedä, tai tule ajatelleeksi.

Seuraavat 10 ruokaa ovat loistavia valintoja peniksen hyvinvoinnin kannalta.

 1. Pinaatti
  Tämä vihreä herkku auttaa pitämään verenkierron peniksessä vilkkaana, parantaen siten erektiota!

 2. Kahvi
  Myös kahvin juominen kannattaa, sillä sekin piristää peniksen verenkiertoa. Miehet, jotka juovat 2–3 kupillista kahvia päivässä, kärsivät epätodennäköisemmin erektio-ongelmista.

 3. Tomaatit
  Tomaattien syöminen on peniksellesi hyvä asia, sillä se vähentää riskiä sairastua eturauhassyöpään ja voi myös parantaa sperman laatua.

 4. Tumma suklaa
  Tämä herkku lisää serotoniinin tuotantoa kehossa, mikä puolestaan laskee miehen stressitasoa ja samalla parantaa hänen libidoaan ja kysyä saada orgasmi. Lisäksi kaakaon on todettu lisäävän verenkiertoa, mikä on peniksen kannalta loistava juttu!

 5. Vihreä tee
  Tämä juoma parantaa verenkiertoa vyötärön alapuolella, ja saa myös miehen halut samalla lisääntymään! Neljä kupillista päivässä pitää peniksen terveenä!

 6. Kirsikat
  Nämä herkut auttavat parantamaan seksielämää, sillä ne pitävät verisuonet puhtaana ja saavat veren kiertämään paremmin siellä, missä pitääkin!

 7. Lohi
  Kaikki tietävät, että lohi on terveellistä se sisältämien omega-rasvahappojen vuoksi, mutta tiesitkö, että lohen syöminen myös nostaa dopamiinitasoja? Dopamiini sekä parantaa verenkiertoa lisäten miehen halukkuutta, sekä tekee miehestä rentoutuneemman, mikä voi parantaa seksin laatua.

 8. Porkkanat
  Nämä oranssit terveyspommit parantavat sperman laatua ja lisäävät sen määrää ja liikkuvuutta.

 9. Kaurapuuro
  Kaura auttaa ehkäisemään erektiohäiriöitä, ja auttaa myös saavuttamaan orgasmin.

 10. Granaattiomena
  Eräässä tutkimuksessa selvisi, että granaattiomena auttaa parantamaan verenkiertoa, lisäämään testosteronitasoja kehossa ja parantaa mielialaa. Jo kahden viikon aikana testosteronitasot nousivat, kun koehenkilöt joivat säännöllisesti granaattiomenamehua.

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Best Life / Kuva: Deon Black, Unsplash