Kaikki asiat eivät ole liiallisen pohtimisen arvoisia.

Kuinka paljon vietät aikaa päivästäsi erilaisten asioiden pohtimmiseen ja murehtimiseen? Määrästä huolimatta se voisi varmasti olla pienempikin.

Tietyt asiat ovat sellaisia, että niiden pohtimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja huolella. Osa taas on sellaisia, että niihin kuluttaa aikaa ja energiaa, vaikka ne olisivat asioita, joille ei voi mitään tai joihin olisi helppo vastaus olemassa.

Kaikki tekevät sitä. Niinpä Women’s Health listasi asioita, joita naiset ylianalysoivat ja pohtivat liikaa – vaikka ei tarvitsisi.

1. Pitäisikö toteuttaa idea dramaattisesta, uudesta hiustyylistä vai ei. Miksi ei tehdä sitä, kun hiukset kuitenkin kasvavat takaisin?

2. Miksi ystävä ei ole tykännyt tuoreimmasta Facebook/Instargram-julkaisustasi. Voi olla hyvinkin mahdollista, ettei hän ole kirjautunut palveluun ja ole heti tykkäämässä julkaisustasi.

3. Minkälaiset kukat miellyttäisivät kumppanisi vanhempia eniten. Itse ele on tässä tärkeämpi kuin se, ovatko ne tulppaaneja vai gerberoita.

4. Huomaakohan joku pienen finnisi. Huoli pois, tuskin huomaa. Ja jos huomaisi, entäs sitten? Kenelläpä ei finnejä olisi ollut.

5. Teitkö virheen, kun päätit jättää tapailemasi miehen puoli vuotta sitten. Joskus on parempi hyväksyä oma ratkaisu ja jatkaa eteenpäin.

6. Pitäisikö mennä treffeille tyypin kanssa, jonka suhteen et ole täysin varma, pidätkö hänestä vai et. Et menetä mitään jos menet, sillä joko sinulla on kiva ilta tai tarina kerrottavana myöhemmin.

7. Pitäisikö sinun luopua korkkareista häissä ja tanssia vai pitää ne jalassa ja olla asiallisemmin. Häissäkin saa kuitenkin vaihtaa vapaalle, joten jätä kengät pois ja valloita tanssilattia.

8. Pitäisikö mennä intialaiseen vai kiinalaiseen lounaalle. Lounaita tulee vielä monia, joten tähän päätökseen on turha käyttää liikaa aikaa.

Lähde: Women’s Health