Kauneuden vuoksi totta tosiaan pitää välillä vähän kärsiä.

Harva nainen on välttynyt kivuliaiksi osoittautuneilta hoidoilta tai menetelmiltä, joiden tarkoituksena on saada kasvot, hiukset tai vartalo näyttämään hehkeämmiltä.

Näin kivuliaita tietyt toimenpiteet ovat:

Kasvokuorinnat, kivuliaisuus 5/10

Kasvokuorintoja on erilaisia, ja niiden kivuliaisuus riippuu siitä, miten herkkäihoinen on. Kasvojen kuorinta sattuu, koska kuorinta-aine poistaa tai jopa polttaa kuolleita ihosoluja ihon pinnalta.

Helpottaaksesi kipua ajattele, että kihelmöivä ja pistelevä tunne kestää vain hetken. Hoidon jälkeen voit käyttää kasvoilla viilentävää naamiota tai harsotaitosta. Älä mene voimakkaaseen kasvojenkuorintaan jos ihosi on hyvin herkkä, kärsit PMS-oireista, ihosi on palanut auringossa tai olet krapulassa.

Hiustenpidennyksien laitattaminen, kivuliaisuus 5/10

Jos joku luulee, ettei hiustenpidennysten laitattaminen tunnu missään, hän on väärässä. Koska jatkeiden tulee olla lähellä päänahkaa ja tiukasti kiinni, hiuksiin kohdistuu vetoa. Tämä saattaa aiheuttaa päänahan arkuutta ja päänsärkyä.

Helpottaaksesi kipua pidä huolta, että laitatat pidennykset asiansa osaavalla ammattilaisella. Mikäli päänahkasi on kovin herkkä, sano tästä ennen toimenpiteen alkua.

Mekaaninen ihonpuhdistus, kivuliaisuus 6/10

Jos ja kun ihohuokoset ovat tiukasti täynnä epäpuhtauksia, ihon puristelu ja nipistely sattuu. Ihoa on pakko puristaa lujaa, jotta talin saa ulos.

Helpottaaksesi kipua voit käyttää toimenpiteen jälkeen viilentävää ja rauhoittavaa naamiota, joka helpottaa ihoärsytystä. Keskustele kosmetologin kanssa siitä, millainen kasvohoito ja kasvojenhoitorutiini vastaa tarpeitasi.

Brasilialainen vahaus, kivuliaisuus 8/10

Kyllä, se sattuu. Mutta hyviä uutisia: Mitä useammin käyt vahauksessa tai sokeroinnissa, sitä vähemmän se joka kerta sattuu. Ensimmäinen kerta on kuitenkin pahin. Jos ihokarvasi ovat kovin paksuja ja tiukassa, toimenpide sattuu todennäköisesti enemmän.

Helpottaaksesi kipua älä mene toimenpiteeseen juuri ennen kuukautisia tai kuukautisten aikana, sillä tällöin kipukynnyksesi on matalampi ja karvojenpoisto tuntuu pahemmalta. Jos pelkäät kipua, voit käyttää ihoalueelle puuduttavaa voidetta ennen toimenpidettä. Jotkut ottavat jopa yhden drinkin tai särkylääkkeen ennen toimenpidettä kestääkseen kivun paremmin.

Lähde: Marie Claire

Kommentit

Kommenttia