Auton ratissa meikanneet naiset ovat saaneet 80 euron sakkoja jäätyään kiinni meikkaamisesta.

Naisia on alettu sakottaa Irlannissa, jos he meikkaavat samalla, kun ajavat autoa ja jäävät siitä kiinni. The Independentin mukaan maassa on tullut voimaan uusia autoiluun liittyviä lakeja, mistä Irlannin poliisi muistutti julkaisemalla Twitterissä kaksi kuvaa tilanteista, joissa kuski on pysäytetty ja saanut sakot meikkaamisen takia.

The Independentin mukaan poliisi kertoi tapauksista sosiaalisessa mediassa, että kummallekin kuskille annettiin 80 euron sakot, koska he olivat ajaneet autoa ilman, että ottivat muut autoilijat riittävästi huomioon. Poliisi myös paljasti, että toinen kuskeista oli taivuttanut ajaessaan ripsiään.

Meikkaaminen auton ratissa ei ole niin epätavallista kuin voisi kuvitella. Aiemmin tutkimus on selvittänyt, että noin yksi viidesosa naiskuskeista tunnustui lisänneensä ripsiväriä autoa ajaessaan, kun taas kolme prosenttia myönsi aiheuttaneensa törmäyksen, koska meikkaaminen oli häirinnyt hänen ajoaan.

The Independentin mukaan 4 000 autoa ajavalle naiselle tehty tutkimus selvitti myös, että nuoret naiset, alle 21-vuotiaat, todennäköisimmin meikkaavat ajaessaan ja törmäävät johonkin autollaan sen takia. Sen sijaan epätodennäköisemmin auton ratissa meikkaavat yli 56-vuotiaat naiset.

Lähde: The Independent


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.