Huulipunavallankumous tulee taas, oletko valmis? Tapahtumapäivää vietetään Suomessa tänä vuonna tiistaina 26. toukokuuta.

Tiesitkö, että pienillä teoilla ja elämäntapavalinnoilla nainen voi pienentää sairastumisvaaraansa sydäntauteihin jopa yli 80 prosenttia? Nyt kannustetaan ja innostetaan naisia pitämään huolta hyvinvoinnistaan pienillä teoilla!

Huulipunavallankumouksessa uskotaan siihen, että merkittävät tulokset saa aikaan pienillä onnistumisilla. Onnistumiset saavat puolestaan lisäpotkua rohkeudesta ja itsevarmuudesta. Ja mikäpä muu olisi siihen parempi onnenamuletti, kuin rohkeasti punaiset huulet?

Punainen haastaa kaikki naiset (ja miehet) mukaan Huulipunavallankumoukseen aloittamaan onnistumisen kierteen! Haluatko sinä ottaa osaa? Voit osallistua tapahtumaan punaamalla huulesi tiistaina 26.5. merkiksi siitä, että naisten sydänterveys on lähellä sinunkin sydäntäsi. Homma toimii ensimmäisestä Huulipunavallankumouksesta tutulla tavalla: julkaise kumouksellinen huulipunakuvasi sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, ja liitä sen yhteyteen #punainen, #huulipunavallankumous ja #punainensuukko -tunnisteet.

Tapahtumaan voit osallistua Huulipunavallankumouksen Facebook-tapahtumassa. Viime vuonna kumousta oli tekemässä yli 40 000 osallistujaa, ja tänä vuonna tarkoitus on pistää vielä paremmaksi. Kutsu siis myös ystäväsi mukaan, ja julkaise kuva punaisista huulistasi. Näin saadaan yhdessä aikaan punaisen suukon arvoinen kampanja!

Huulipunavallankumouksen järjestää Suomen Sydänliitto ry. Tapahtuma on osa kansainvälistä ’Go red for women’ -liikettä. Tavoitteena on edistää naisten sydämen terveyttä ja ennaltaehkäistä sairastumista.

Katso alta viime vuoden tunnelmia ja poimintoja kumouksellisista huulipunakuvista!

Yhteistyössä: Punainen

Se on tulossa taas…

Posted by PuNainen on Wednesday, April 29, 2015