Reisien hiertyminen yhteen on jotain, mitä voi tapahtua jokaiselle kuumalla säällä, olipa oma kroppa minkälainen tahansa, mutta etenkin silloin se voi olla ongelma, jos omaa isommat reidet.

Naiset ovat paljastaneet sosiaalisessa mediassa erilaisia tapoja, joilla he pyrkivät estämään tätä epämukavaa reisin hankautumista. Daily Mailin mukaan esimerkiksi Louise Godfrey suositteli aloe vera -voidetta, kun taas cardiffilainen Zoe paljasti käyttävänsä pyöräilyshortseja mekkojen alla sekä suurta määrää talkkia.

Monet naiset sen sijaan suosittelevat käyttämään deodoranttia, sillä se luo suojaavan kerroksen, joka voi estää ihoa hiertymästä yhteen. Justthefwordblog suositteli Rexonan invisible aqua -deodoranttia, joka myös lupaa, ettei siitä jää valkoisia rantuja.

”Tämä on myös mainio tissihikeä ajatellen”, hän lisäsi Daily Mailin mukaan.

Derbyshirelainen Kerry suojautuu reisien hankautumiselta laittamalla leggingsit mekkonsa alle, mutta myönsi, ettei se ole ihanteellisin ratkaisu.

”Minulla ei ole lainkaan itsevarmuutta kehoni suhteen, joten minulla ei ole shortseja ja hame johtaa kammoksuttuun hiertymiseen, joten p*rse, leggingsit siis”, Kerry kommentoi.

Hankautumista estävät nauhat saivat kehuja

Daily Mailin mukaan aiemmin PrettyLittleThing on aiheuttanut vilinää shoppailijoiden keskuudessa julkaisemalla hiertymistä estävät anti-chafing -nauhat, jotka maksavat noin 9 euroa. Ne laitetaan reisiin vähentämään hiertymistä ja hankautumista sekä helpottamaan kipua.

Tuote on ollut suosittu ja sen ostaneet ovat kilvan kehuneet sitä Twitterissä. Daily Mailin mukaan se on nimetty muun muassa elämänsä pelastaneeksi asiaksi ja sijoitukseksi.

”9 euroa ja elinikäinen ongelma on ratkaistu”, eräs tyytyväinen ostaja tviittasi.

Daily Mailin mukaan tuote muistuttaa sukkahousjen yläosaa ja on koossaan huomaaton, joten niitä ei huomaa lyhyenkään helman alta. Tätä kirjoittaessa tätä anti-chafing bandia saa PrettyLittleThingin verkkosivuilta – voit tutustua niihin tarkemmin täällä.

Lähde: Daily Mail