Naiset ja miehet yhtä mieltä: Tämän seksiasennon kokeileminen hermostuttaa kaikista eniten

Suosituimman seksiasennon kohdalla mielipiteet sen sijaan erosivat selvästi sukupuolten välillä.

Uusien seksiasentojen kokeileminen voi tuoda kaivattua vaihtelua ja jännitystä seksielämään, mutta samalla uuden kokeileminen voi hermostuttaa. Brittiläinen Superdrug Online Doctor onkin selvittänyt kyselyllään, minkä asentojen kokeileminen hermostuttaa eniten.

Women’s Healthin mukaan kyselyyn vastasi tuhat parisuhteessa olevaa ihmistä Euroopasta ja Yhdysvalloista. Heidän vastaustensa perusteella selvisi, että kaikista eniten ihmisiä jännittää kokeilla 69-asentoa seisaaltaan: lähes 57 prosenttia naisista ja noin 43 prosenttia miehstä totesi, että asento hermostuttaa eniten.

Toiseksi eniten hermostuneisuutta naisten ja miesten keskuudessa herättää peppuseksin kokeileminen, mutta tästä sukupuolet eivät olleet niin yhtä mieltä. Noin 55 prosenttia naisista sanoi, että anaaliseksin kokeileminen ahdistaa heitä, kun taas miehistä samalla linjalla oli 30,5 prosenttia.

Kyselyssä selvitettiin myös, mitkä asennot ovat eniten ihmisten mieleen. Tällä listalla toiseksi eniten ahdistusta herättänyt anaaliseksi sijoittui Women’s Healthin mukaan ensimmäiseksi, mikä on pääasiassa miesten ansiota: 88 prosenttia miehistä sanoi sen mieluisammaksi asennoksi, kun taas naisista samaa mieltä oli vain 12 prosenttia.

Kyselyn mukaan miehet pitävät suuresti myös suuseksistä ja seksin harrastamisesta seisaaltaan. Naiset sen sijaan pitävät eniten lähetyssaarnaaja-asennosta sekä cowgirl-asennosta, jossa nainen on päällä.

Jos sinä tai kumppanisi haluaa kokeilla asentoa, joka ei tunnu toisen mielestä mukavalta, keskustelkaa asiasta avoimesti ja ottakaa toistenne toiveet huomioon – seksin pitäisi kuitenkin olla hauskaa ja nautinnollista, kummallekin osapuolelle.

Voit tutustua Superdrugin kyselyn tuloksiin tarkemmin täällä.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.