Nainen, nämä teot saavat sinut pysymään sinkkuna

Saatat itse laittaa itsellesi kapuloita rattaisiin kumppania etsiessäsi.

Jos olet sinkkumarkkinoilla tahtomattasi ja koettanut löytää kumppania siinä onnistumatta, on helppo alkaa pohtia syitä omalle sinkkuudelle. Yksi syy voi olla, ettei nyt vain ole sinun aikasi ja sopivia kumppaneita ei tule vastaan.

Toisten kohdalla aika voi olla oikea, mutta syy sinkkuuteenkin onkin omassa käytöksessä ja jotkut naiset laittavat jopa huomaamattaan itse itselleen kapuloita rattaisiin.

Alla on 6 asiaa, joita tekemällä saatat vaikuttaa siihen, miksi olet vielä sinkku.

1. Haikailet jotain saavuttamatonta

Jos olet kiinnostunut henkilöstä, joka on esimerkiksi asumuserossa, naimisissa tai vain seurustelee jonkun kanssa etkä päästä kiinnostuksesta irti, pidättelet vain itseäsi ja näin sinun on vaikea löytää kumppani rinnallesi.

2. Et usko häntä, kun hän kertoo totuuden

Usein miehet suoraan kertovat, miltä suhteenne tulevaisuus näyttää. Miehet sanovat asioita, kuten ”En halua nyt mitään vakavaa” tai ”En näe itseäni koskaan naimisissa”. Jos kuulet jotain vastaavaa, usko miestä ja älä kuvittele voivasi muuttaa hänen näkemystään, sillä se ei onnistu. Muutos täytyisi lähteä hänestä itsestään, joten sinun voi olla parempi antaa olla ja etsiä mies, joka haluaa samoja asioita kuin sinä.

3. Et usko rakkauteen

Jos todella uskot kohtalosi olevan elää elämääsi yksin tai viimeinen hyvä mieskin on varattu, tulet olemaan oikeassa, koska uskomuksesi vaikuttaa todellisuuteesi.

4. Et tee mitään toisella tavalla

Jos jatkuvasti teet vain samoja asioita toivoen muutosta, ei mikään muutu. Sama pätee kaikissa elämän osa-alueissa; samaa, vanhaa asiaa ei voi tehdä aina vain uudelleen olettaen erilaista lopputulosta.

5. Sitoudut liian pian

Jos tapailu muuttuu vakavaksi parisuhteeksi vain lyhyen ajan jälkeen, voi siitä aiheutua ongelmia ja saatat löytää itsesi pian jälleen sinkkuna. Onkin parempi tutustua toiseen aluksi kunnolla eikä viidensien treffien jälkeen päättää, että tässäpäs nyt ollaankin sitten parisuhteessa.

6. Olet pakkomielteinen miehen ominaisuuksien suhteen

Jos etsit miestä, joka on tietyn pituinen ja hänellä on tietyt ominaisuudet ja mielenkiinnon kohteet, saatat joutua etsimään sellaista miestä kauan. Kaikilla on mieltymyksensä eikä siinä ole mitään väärää, mutta ensin kannattaisi olla varma siitä, mitä itse suhteesta haluat ja tarvitset. Kyse on enemmän esimerkiksi arvoista ja persoonallisuudesta kuin ulkonäkökriteereistä.

Lähde: Your Tango


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.