Irtisanoutuminen on naisten mielessä useammin kuin kerran kuukaudessa.

Naiset miettivät irtisanoutumista työpaikastaan monta kertaa vuoden aikana, selviää kyselytutkimuksesta. Association of Accounting Techniciansin teettämän tutkimuksen mukaan keskiverto nainen ajattelee työnsä lopettamista 17 kertaa vuodessa.

Keskiverto naisella ei ole mielessään vain työpaikan vaihtaminen, sillä tutkimus paljasti naisten miettivän alan vaihtamista kymmenen kertaa vuodessa. Tutkimukseen osallistuneista naisista kolmannes (34%) päätti vaihtaa alaa ja yksi viidestä (22%) harkitsi asiaa aktiivisesti.

Tutkimuksen mukaan naiset käyvät läpi 671 kinaa ja riitaa työpaikallaan työn aloittamisen ja eläkkeelle jäämisen välillä, mikä voi vaikuttaa tyytymättömyyteen omassa työssään. Myös sillä voi olla vaikutusta, että työuran aikana työmatkan kulkemista kertyy yli 133 000 kilometriä.

Tutkimuksessa todettiin vielä, että keskiverto nainen tekee 32 tunnin työviikkoa, mikä tarkoittaa 1 668 työtuntia vuodessa ja 78 396 työtuntia koko uran aikana. Naisilla on myös viisi työpaikkaromanssia työuransa aikana, mikä voi myös olla yksi vaikuttava tekijä haluun vaihtaa työpaikkaa.

Tutkimuksen teetti OnePoll ja siihen osallistui 2 000 kokoaikaista ja osa-aikaista aikuista Iso-Britanniassa. Kysely toteutettiin 11.-14. syyskuuta.

Lähde: Cosmopolitan UK