Tällaisen viestin itsestäsi lähetät muille lempituoksuasi käyttämällä.

Monilla, jos ei jokaisella naisella on oma lempituoksunsa. Sen suihkauttaminen ylle voi piristää mieltä, mutta lempituoksullaan voi myös kertoa ja viestiä itsestään muille.

Toisinaan hajuvesi voi luoda jopa vahvemman mielikuvan sinusta kuin mikään muu, mitä ylläsi on. Alle onkin listattu viisi erilaista tuoksutyyppiä sekä se, mitä ne viestivät käyttäjästään.

Jos pidät sitrustuoksuista…

Olet moderni kovis; olet tyttöystävä, joka ei koskaan unohda tehdä pöytävarausta tai ystävä, joka muistaa kaikkien syntymäpäivät ilman Facebookia. Kaipaat järjestystä. Pomppaat ylös sängystä valmiina valloittamaan maailman ja osaat hyvin ottaa vastuuta johtaen porukkaa.

Jos kukkaistuoksut ovat mieleesi…

Ruusujen ja syreenien romanttisia tuoksuja rakastavat he, jotka tuhlaavat rahojaan kohopainettuihin kortteihin. Ylläsi on luksusta ja sinä – ja tuoksusi – olette aina muodissa.

Hedelmäisistä tuoksuista pitävät taas ovat…

Kaikki lipuvat sinua kohti juhlissa. Ilmennät hauskuutta ja osaat flirttailla, kun se on tarpeen. Todennäköisesti luet tätä antaen tälle vain osan huomiostasi, koska samalla suunnittelet viikonlopun menoja.

Jos pidät suklaan ja mausteiden tuoksuista…

Olet vaivatta seksikäs ja itsevarma – naiset vihaisivat sinua, jos et olisi myös niin mahtava tyyppi. Jos voisit olla julkkis yhden päivän ajan, olisi valintasi luultavasti Sophia Loren. Lempiasusteesi on mokkanahasta tehdyt saappaasi, jotka ulottuvat polven yläpuolelle.

Jos metsäiset tuoksut ovat mieleesi…

Näistä tuoksuista pitävät ovat todellisia suunnannäyttäjiä. Vietät lauantaisi omaa terassipuutarhaa hoitaen, ottaen valokuvia hienoista graffiteista ja siisteintä Instagram-tiliä ylläpitäen.

Kuulostivatko kuvaukset tutulta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Cosmopolitan