Isosisko kuvasi 3-vuotiaan erittäin suloisen meikkitutoriaalin.

Erilaisia meikkitutoriaaleja löytyy niin YouTuben, Instagramin kuin blogisivustojenkin syövereistä runsaasti, mutta harvassa ovat ne, jotka ovat yhtä suloisia kuin 3-vuotiaan Jordyn Peraltan meikkitutoriaali.

Lyhyellä videolla Jordyn toivottaa katsojan ensin tervetulleeksi hänen kanavansa pariin ja sitten käydäänkin jo asiaan. Jordyn ensin laittaa kasvoilleen ”ripsijuttua” ja on sitten puristavinaan samasta purkista kädelleen tuotetta, joka häivytetään kasvoille.

Videon on kuvannut Jordynin isosisko Cheyenne Peralta. Hän kertoi Buzzfeedille olleensa serkkunsa huoneessa makoilemassa sängyllä, kun Jordyn tuli huoneeseen ja suuntasi meikkien pariin.

”Hän otti muutaman meikkituotteen ja alkoi puhua itselleen kuin olisi tubettaja”, sisko sanoi.

Buzzfeedin mukaan Peralta mielsi tilanteen hauskaksi, joten hän otti puhelimensa ja pyysi Jordynia tekemään saman uudelleen, kuvasi sen videolle ja julkaisi videon Twitterissä.

”Joskus Jordyn näkee minun katsovan meikkitutoriaaleja YouTubesta ja Instagramista. Mutta hänellä on oma iPad, joten hän käy paljon YouTubessa ja katsoo videoita”, Peralta kertoi siskostaan ja sanoi Jordynin usein leikkivän myös hänen meikeillään.

Voit katsoa Jordynin herttaisen meikkitutoriaalin alta ja jos se ei näy, löydät sen täältä.

Lähde: Buzzfeed