Me kaikki käsittelemme erosta johtuvia tunteita eri tavoin. Joskus horoskooppimerkkisi voi antaa vihiä siitä, millainen olet eron sattuessa.

Alta löydät kuvauksen siitä, kuinka eri horoskooppimerkkiset henkilöt käsittelevät eroa luonteensa perusteella pahimmasta parhaimpaan.

Tunnistatko itsesi tämän kuvauksen perusteella?

12. Härkä

Härkiä pidetään erittäin itsepäinenä eivätkä ne löydä keskitietä kenenkään muun kanssa. Tämä selittää, miksi he ovat pahin merkki hajoamisen suhteen. Härkä ihmiset elävät yleensä suhteistaan, ja ero aiheuttaa heille pahinta kipua. He antavat kaiken ja ansaitsevat saman takaisin.

11. Oinas

Oinas haluaa aina olla paras kaikessa elämässään – mukaanlukien paras kumppani. Siksi oinas loukkaantuukin vahvasti eron sattuessa. Oinas tulee erittäin kilpailukykyiseksi eikä pidä siitä ajatuksesta, ettei ole paras suhteissa, mikä johtaa kilpailuun ja kostoihin.

10. Kauris

Kauris vihaa eroa aivan kuten kaikki muutkin, mutta eniten se vihaa sitä, että ihmiset tietävät suhteen hajoamisesta ja erosta. Tämä on hyvin äärimmäinen persoonallisuus, joten he todennäköisesti poistavat eksänsä elämästään kokonaan.

9. Rapu

Ravut voivat usein antaa tunteidensa ajaa tekojaan, ja tämä tekee heistä huonoja eksiä. Rapu voi helposti tuntea olonsa epävarmaksi, vihaiseksi tai hylätyksi, mikä saa heidät hyvin järkyttyineiksi eron jälkeen. Koska koska he menevät vain minne tunteet vievät, eron jälkeinen aika ja kommunikointi voi olla haastavaa.

8. Leijona

Erot ovat kamalaa aikaa leijonalle, koska heillä on yleensä pakkomielle itsestään, eivätkä he voi kuvitella, miksi joku ei haluaisi olla heidän kanssaan. Tämän vuoksi heillä on tapana luoda ongelmia eksilleen eronkin jälkeen.

7. Kalat

Kalat ovat taipuvaisia ​​kiinnittymään hyvin emotionaalisesti elämässään oleviin ihmisiin, mutta samalla he kuitenkin ymmärtävät, miksi he ovat eroamassa. He ymmärtävät kaikki erilaiset näkökulmat erossa ja tietävät miksi se tapahtuu.

6. Vesimies

Vesimiehet tuskin koskaan osoittavat tunteitaan tai kiintymystä ja tämä tekee heistä hyvät erotilanteissa. He saattavat käydä elämänsä vaikeinta tai parasta aikaa, mutta he eivät juuri koskaan anna sen näkyä. Tämä ei kuitenkaan ole hyväksi eroa läpikäydessä.

5. Kaksoset

Kaksoset ovar harvoin tilanteessa, jossa heidät jätetään. Jos niin kuitenkin käy, he kyllä toipuvat siitä. Heillä ei kestä kauaa toipua erosta, mutta älä ihmettele jos joskus heräät kaksoset-eksäsi viestiin, jossa hän kertoo haluavansa palata yhteen.

4. Skorpioni

Vaikka Skorpioni on hyvin emotionaalinen ja kosketuksissa omiin tunteisiinsa, he ovat silti erittäin viileitä. Eron jälkeen he tuntevat eron tuskan ja kumppaninsa menetyksen, mutta ymmärtävät myös, että suhde ei ollut toimiva.

3. Neitsyt

Neitsyt tarvitsee selityksen kaikesta, jonka vuoksi eron jälkeen heidän ajatuksensa ovat sekaisin. He voivat laittaa palaset yhteen ja selvittää tarkalleen, miksi he eivät olleet hyviä entiselle kumppanilleen. Tämä saa heidät eroprosessin läpi menettämättä järkeään.

2. Jousimies

Jousimies ei halua ottaa mitään liian vakavasti ja mieluummin käsittelee eroa positiivisemmalla tavalla. He rakastavat seikkailuja ja matkustamista, joten tämä pimeä aika muuttuu heidän kasvamis- ja oppimispaikaksi. Tämä ei johdu siitä, että he eivät välitä, vaan vain siksi, että he tietävät selviytyvänsä näistä asioista.

1. Vaaka

Vaaka on hyvin oikeudenmukainen, mikä mahdollistaa molempien osapuolten ymmärtämisen. Tämä tekee heistä parhaita eroajia. Vaaka ymmärtää jopa, mitkä toisen syyt ovat vaikka se satuttaa heitä pitkällä aikavälillä. He kuitenkin vihaavat vastakkainasettelua, joten älä odota heidän olevan äänekkäitä tunteistaan.

Tunnistitko itsesi tai kumppanisi tästä kuvauksesta? Jaa artikkeli myös ystävillesi tiedoksi.