Näin saat miehesi kestämään kauemmin sängyssä – kahdeksan vinkkiä seksin pitkittämiseksi

Erilaiset tavat voivat auttaa, jos toivoisit kumppanisi kestävän pidempään sängyssä.

Toisinaan seksiä harrastaessa käy niin, että kumppani laukeaa nopeasti ja koko homma tyssää siihen. Jos miehelläsi on tapana laueta nopeasti toisinaan tai hän tekee niin joka kerta, ei se tee sinusta huonoa ihmistä, jos haluaisit auttaa häntä kestämään kauemmin, kertoo Women’s Health.

Tohtori Jessica O’Reillyn mukaan keskiverto kesto yhdynnälle on kolmen ja kuuden minuutin välillä ja tätä tukevat myös tutkimukset. Jos kumppanisi siis kestää tämän ajan, on se käytännössä ihan normaalia yhdynnälle.

Jos kuitenkin sitä (tai te molemmat) jäätte vaille tyydytystä, on tilanne Women’s Healthin mukaan ongelma. Onneksi asialle voi tehdä jotain; alle on listattu kahdeksan tapaa, joilla voit auttaa miestäsi kestämään sängyssä pidempään, jotta pääsette molemmat niin sanotusti loppuun asti.

Ehdota ’pregamea’

Ota itsetyydytyksestä osa esileikkiä ennen seksin harrastamista. Tohtori Emily Morse suosittelee kertomaan kumppanille, että haluat hänen katsovan, kun koskettelet itseäsi. Tämä antaa sinulle etumatkaa ja näin kaventaa eroa orgasmien saavuttamisen välillä, joten olette molemmat samalla sivulla, kun harrastatte seksiä.

Ota penisrengas käyttöön

O’Reillyn mukaan penisrengas laitetaan peniksen juureen, yleensä peniksen varren, kivesten tai molempien ympärille. Rengas lisää painetta ja rajoittaa verenkiertoa. Tämä voi viivyttää hänen laukeamistaan ja auttaa häntä kestämään pidempään.

Kokeile ’puristustekniikkaa’

Kehota kumppaniasi vetämään peniksensä ulos emättimestä, kun hän on liian lähellä laukeamista ja homma alkaa käydä hänelle turhan intensiiviseksi. Seksiterapeutti Debra Laino suosittelee seuraavaksi puristamaan hänen peniksen päätä. Tätä ei tarvitse tehdä kovin lujaa, mutta juuri ennen kuin hän on laukeamassa, pidä tauko ja laita napakasti painetta peniksen varteen peukalon ja etusormen avulla. Puristaminen voi auttaa viivyttämään laukeamista, jotta seksiä voi jatkaa pidempään.

Harkitse kondomia

On varsin yleistä, etteivät miehet halua käyttää kondomia – etenkään jos ei tarvitse huolehtia sukupuolitaudeista tai ei-toivotuista raskauksista. Tässä tapauksessa se voi olla kuitenkin hyvä idea. Women’s Healthin mukaan kondomit tuovat lisäkerroksen hänen peniksen ja emättimesi väliin, joten yhdynnän tunne ei ole niin intensiivinen. Tämä voi viivyttää hänen orgasmiaan tarpeeksi pitkään, että itse laukeat ja kondomin voi aina ottaa pois juuri ennen kliimaksia, jos molemmat niin haluavat.

Vaihda asentoa

Suurin osa miehistä tietää, kun on laukeamassa, joten kun hän alkaa olla lähellä, suosittelee O’Reilly vaihtamaan asentoa. Kenties jopa itse huomaat, että missä mennään ja voit ottaa ohjat omiin käsiin; kumppanin kivekset usein tiivistyvät ja nousevat merkittävästi, kun orgasmi on lähellä. O’Reilly kertoo, että kun mies saa orgasmin, saa hän kaksi supistusta ja ne ovat keskimäärin 0,8 sekunnin päässä toisistaan. Tällä tahdilla liikkuminen – tai nopeammin – ja ennustettavaa rytmiä käyttäen voi saada miehen laukeamaan, joten hidastaminen tai rytmin vaihtaminen voi viivyttää kliimaksia. Women’s Healthin mukaan voi olla tarpeen kokeilla eri juttuja, jotta selviää, mikä toimii sinun kumppanillesi parhaiten. Morse suosittelee kokeilemaan nainen päällä -asentoa, joka auttaa sinua määrittelemään tahdin. Muuttakaa tapoja ja puhukaa siitä, mistä kumpikin pitää, jotta löydätte kultaisen keskitien.

Pidä pieniä taukoja

Lainon mukaan kukaan ei käske pitämään koko ajan yllä voimakasta ja nopeaa tahtia, joten pienet tauot ja uudet alut voivat toimia.

”Seksiä harrastaessa pyydä miestä vetämään peniksensä ulos ja suudelkaa hetki, näin rauhoittaen intoa”, Laino selitti.

”Tämä voi tehdä seksistä pidemmän kokemuksen, mikä synnyttää syvempää intiimiyttä”, hän jatkoi.

Kehota häntä treenaamaan lantiopohjalihaksia

Nämä lihastreeit eivät ole vain naisten juttu, sillä myös miehet voivat tehdä lantionpohjatreeniä ja sillä voi olla merkittävä vaikutus sängyssä. Vuonna 2014 julkaistu ruotsalaistutkimus havaitsi, että muutaman kuukauden ajan lantionpohjalihastreeniä tehneet miehet pystyivät parantamaan kykyään kontrolloida ennenaikaista siemensyöksyä (jokainen tutkimukseen osallistunut mies kärsi elämänmittaisista ennenaikaisen siemensyöksyn ongelmista). Rohkaise ja kannusta kumppaniasi tekemään näitä harjoituksia päivittäin vaikkapa työpisteen ääressä istuessa. Käytännössä hänen täytyy vain puristaa lihaksia, jotka ovat häntäluun ja sukuelinten välissä. O’Reillyn mukaan tällä voi saavuttaa suuren eron – ja jos mitään muutoksia ei tapahdu, ei tästä treenistä ole kuitenkaan mitään haittaa.

Jatka menoa

Seksiterapeutti ja lisensoitu psykologi Rachel Needle huomautti, että seksin ei tarvitse loppua miehen orgasmiin ja Laino on samaa mieltä.

”Jos homma ei lopu miehen orgasmiin, on todennäköistä, että hän saa toisen erektion ja kestää hieman kaummin toisella tai kolmannella kerralla”, Laino totesi.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.