Näin saat huulipunan pysymään pidempään huulillasi

Näillä vinkeillä voit saada huulipunasi värin pysymään pidempään.

Punatut huulet joutuvat päivän aikana kovalle koetukselle eikä puna aina pysy niin pitkään kuin haluaisi. Silti osalla naisista huulipuna ei tunnu haalistuvan, vaikka kuinka päivän aikana joisi kahvia ja kävisi lounaalla ystävien kanssa, kun taas sinä joudut lisäämään omaasi aina vain uudelleen.

Alle on listattu vinkkejä, joiden avulla sinäkin voit olla yksi niistä naisista, joiden huulilla puna pysyy pitkään.

1. Kuorinta

Huuletkin kannattaa muistaa kuoria, koska sitten pääset laittamaan huulipunaa tasaiselle pinnalle.

2. Kosteuta

Kuorinnan jälkeen huulet pitää kosteuttaa lempihuulirasvallasi, sillä se auttaa estämään kuivia kohtia, jotka usein näkyvät läpi huulen pigmentistä.

3. Pohjusta

Olisi helppo ajatella, että huulirasvan jälkeen voi vain laittaa huulipunaa. Todellisuudessa kannattaa kuitenkin laittaa väritön pohjustus alle, jotta onnistut paremmin saamaan pitkään kestävän lopputuloksen – etenkin mattapunaa käyttäessä.

4. Kokeile mattahuulipunaa

Mitä helpompi huulipuna on laittaa, sitä helpommin se lähtee pois. Mattaisat huulipunat omaavat paljon pigmenttiä ja pysyvät pidempään. Mattahuulipunat voivat kuivattaa huulia, joten laita kosteuttavaa huulirasvaa ennen punan laittoa.

5. Koeta olla hieromatta huulia yhteen

Huulipunan laittamisen jälkeen tulee helposti olo, että huulia pitää hieroa yhteen, jotta väriä on tasaisesti kaikkialla. Tätä kannattaa kuitenkin välttää, koska se kuluttaa huulipunaa huuliltasi.

6. Käytä pilliä

Pillin käyttäminen on hyvä tapa huulipunan pysyvyyttä ajatellen. Kun juot lasista tai mukista, pääsevät sekä ylähuuli että alahuuli koskettamaan pintaa ja tämä taas kuluttaa väriä pois.

Lähde: Beauty High


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.