Moni nainen omistaa kahdeksan kertaa enemmän kauneustuotteita kuin käyttää.

Monen naisen meikkivalikoima voi olla yllättävänkin suuri. Poshlyn ja Stowaway Cosmeticsin teettämän kyselyn mukaan keskiverto naisen kokoelmassa on 40 erilaista meikkituotetta huulipunasta ripsiväriin ja kynsilakasta meikkivoiteeseen.

Näin suuresta määrästä päivittäisessä käytössä on kuitenkin vain murto-osa: 5 meikkituotetta. Keskiverto naisella on siis kahdeksan kertaa enemmän meikkituotteita kuin hän käyttää.

Kyselystä myös selvisi, että 75 prosenttia keskiverto naisista ei yleensä käytä tuotteitaan loppuun. Suurin osa (89%) naisista säilyttääkin vanhoja tuotteitaan siltä varalta, jos tarvitsee niitä myöhemmin, vaikka 87 prosenttia tietääkin, että myös meikkituotteilla on parasta ennen -päivä.

Jos sinulla on liikaa meikkituotteita, käytä hieman aikaasi ja käy ne kaikki läpi kysyen itseltäsi nämä asiat:

Onko tuotteen parasta ennen -päivä jo mennyt ohi?

Onko tuotteessa esimerkiksi erikoinen haju? Jos on, heitä se pois. Kyselyn mukaan silmämeikkituotteita säilytetään eniten yli niiden parasta ennen -päiväyksen, vaikka juuri ne menevät vanhaksi nopeimmin. Näitä ei kannata laitaa kasvoilleen – tai saati silmien lähelle – huolimatta siitä, kuinka kallis tuote oli.

Onko tuote vielä käytännöllinen sinulle?

Älä säilytä tuotteita vain nostalgian takia, jos et oikeasti käytä niitä. Heitä meikkejä pois tai anna käyttämättömiä ystävillesi, jos et tunne halua käyttää meikkituotetta. Ehkä tuote näytti kaupassa kivalta, mutta se paljastui kotiin tuotuna epäkäytännölliseksi. Jos tuote vain kerää pölyä, on aika luopua siit.

Oletko käyttänyt sitä viimeisen parin viikon aikana?

Jotkut tuotteet voivat olla enemmän tarkoitettu satunnaiseen käyttöön, kuten tekoripset tai todella rohkea huulipunan sävy, mutta perustuotteitasi pitäisi käyttää säännöllisesti, jos haluat saada rahoillesi vastinetta.

Mitä nopeammin käyt läpi meikkivalikoimaasi ja hävität turhia, saat lisää säilytystilaa – ja jos otat opiksi ja jatkossa pyrit ostamaan vain tuotteita, joita aiot todella käyttää, lompakkosi kiittää sinua.

Lähde: Good Housekeeping


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia