Koska kynsilakan kuivumisen odottaminen on usein turhauttavaa, voivat nämä vinkit olla tarpeen.

Jokainen kyntensä lakannut tietää, kuinka ärsyttävää ja turhauttavaa kynsilakan kuivumisen odottaminen voi olla – ja jostain kumman syystä juuri silloin selkää, jalkaa, nenää tai muuta paikkaa alkaa kamalasti kutittaa.

Moni voi turvautua kynsien puhalteluun tai käsien heilutteluun saadakseen lakan kuivumaan nopeammin, mutta parempiakin tapoja on. Alla on viisi parasta tapaa saada kynsilakka kuivumaan nopeammin.

Upota kynnet jääveteen

Ennen kuin alat lakata kynsiäsi, täytä kulho kylmällä vedellä j alaita sinne muutama jääpala. Kun olet saanut kynnet lakattua, upota sormenpäät veteen ja sen kylmyys kovettaa lakan nopeuttaen kuivumista.

Käytä hiustenkuivaajaa

Näin sinun ei tarvitse heilutella käsiäsi! Laita hiustenkuivaajasi asetuksista kylmäpuhallus päälle ja homma hoituu kätevämmin.

Kokeile Seche Vite -päällyslakkaa

Tämä päällyslakka on suosittu ja sille on syynsä: se todella nopeuttaa kuivumista sekä samalla vahvistaa ja suojaa lohkeilulta. Lakka läpäisee muut kynsilakkakerrokset, joten siitä on iloa muutenkin kuin vain nopeuttamaan kuivumista.

Öljyä peliin

Tämä on kenties oudompi vinkki, mutta se toimii. Sivele sormet vauvaöljyllä kynsien lakkaamisen jälkeen ja lakka kuivuu nopeammin. Anna öljyn olla paikoillaan muutaman minuutin ajan ennen kuin peset sen pois. Bonus: öljy kosteuttaa myös käsiäsi samalla.

Lakkaa ohuempia kerroksia

Useiden ohuempien kerrosten lakkaaminen voi kuulostaa siltä, että lakkaaminen veisi enemmän aikaa, mutta kynnet kuivuvat nopeammin näin kuin yhden paksun kerroksen lakkaamalla. Lakkaa muutama ohut kerros pitäen aina 1-2 minuutin tauon jokaisen kerrokesn välissä.

Lähde: Metro