Viraalivideosta tehty versio äidin näkökulmasta on myös alkuperäisen tavoin nettihitti.

Kerroimme vasta professori Robert Kellyn kiperästä tilanteesta: hän antoi videohaastattelua BBC:n suorassa uutislähetyksessä, kun hänen pienet lapsensa ilmestyivät odottamatta paikalle. Koominen tilanne julkaistiin videona YouTubessa ja siitä tuli heti nettihitti.

Kuten monen muun viraalivideon kohdalla, myös asiantuntijaisän haastattelusta on alettu nopeasti tehdä parodiaversioita. Yhdestä niistä on tullut myös todella suosittu: äidin versio samasta tilanteesta on kerännyt tätä kirjoittaessa YouTubessa jo yli 14 miljoonaa katselua.

Parodiavideon on julkaissut uusiseelantilainen komediaohjelma Jono and Ben. Heidän versionsa alkaa samalla tavalla: Robert Kellyn naispuolinen vastine, Kate Wordsworth, antaa videohaastattelua Etelä-Korean poliittisesta kriisistä, kun hänen tyttärensä kävelee huoneeseen.

Kun alkuperäisellä videolla isä pahoitteli tilannetta ja hätisteli lapsiaan taaemmas ennen kuin äiti tuli hakemaan heidät pois huoneesta, pääsee parodiavideolla tytär äitinsä syliin ja äiti antaa tytölle maitoa tuttipullosta, samalla jatkaen haastattelua kaikessa rauhassa. Pian paikalle tulee toinenkin lapsi, jolle äiti antaa lelun.

Tämän jälkeen parodia lisää kierroksia: äiti ottaa uunista pois paistetun kanan, silottelee kauluspaitaa, pesee vessanpöntön ja jopa purkaa pommin – edelleen jatkaen haastattelua. Lopulta paikalle pelmahtaa vielä toista sukkaa vailla oleva isä.

Olemme aiemmin kertoneet tutkimuksesta, jonka mukaan naiset ovat parempia tekemään monta asiaa yhtä aikaa ja omalla, hulvattomalla tavallaan myös Jono and Benin parodiakin korostaa naisten moniosaamista.

Voit katsoa parodian artikkelin yltä ja alkuperäisen viraalivideon täällä.

Lähde: Mashable