Lasten äiti pelasti suorassa lähetyksessä asiantuntijahaastattelua antaneen isän pinteestä.

Professori Robert Kelly joutui yllättävään tilanteeseen BBC:n uutislähetyksessä, kun hänen lapsensa ryntäsivät paikalle kesken suoran haastattelun. Kelly oli mukana lähetyksessä kotoaan käsin verkkokameran välityksellä keskustelemassa Etelä-Koreaan liittyvistä asioista, kun hänen Marion-tyttärensä tallusteli sisään huoneeseen.

”Yksi lapsistasi taisi juuri tulla paikalle”, lähetystä studiosta juontanut mies tokaisi ja isä koetti hätistää tytärtään taaemmas kuvasta.

Huvittavasta tilanteesta julkaistulla videolla Kelly koettaa vastata juontajan esittämään kysymykseen samalla, kun hänen pieni James-poikansa ilmestyy myös paikalle. Isän pahoitellessa tapahtumia ryntää lasten äiti, Jung-a Kim, hakemaan lapset pois huoneesta, jotta isä voisi jatkaa videohaastatteluaan rauhassa.

Videosta on nopeasti tullut nettihitti ja sitä on esimerkiksi BBC Newsin YouTube-kanavalla katsottu yli 17 miljoonaa kertaa. BBC News on julkaissut myöhemmin uuden videon, jolla professorin perhe on tarkoituksella kuvissa.

”Tämä on melko epätodellista, emme odottaneet mitään tällaista huomiota”, professori-isä sanoo videolla.

”Jung-a oli nauhoittamassa videolle haastattelua, jotta meillä olisi klippi siitä ja lapset karkasivat ja typeryyttäni en ollut lukinnut ovea, se oli minun syytäni, kun en lukinnut ovea”, isä kertoo huvittavasta tilanteesta.

Voit katsoa perheen haastattelun kokonaisuudessaan täällä. Tapahtuneesta on tehty jo parodiavideoitakin – täältä löydät yhden parodiavideon ja täällä voit katsoa toisen parodiavideon.

Katso artikkelin yltä nettihitiksi muodostunut video lasten tempauksesta.