Näitä kuutta asiaa ei tarvitse murehtia, koska niihin ei juuri ehdi edes kiinnittää huomiotaan seksin aikana.

Seksi voi olla etenkin ensimmäisellä kerralla uuden kumppanin kanssa stressaavaa ja moni miettii, mitä toinen osapuoli ajattelee. Lohduttavaa kuitenkin on, että joihinkin asioihin naiset eivät kiinnitä seksin aikana huomiota.

Näihin asioihin naiset eivät kiinnitä huomiota sängyssä:

1. Kuinka monta kumppania miehellä on ollut

Ei ole väliä, onko seksikumppaneita ollut viisi vai viisikymmentä. Jos mies kohtelee naista hyvin ja osaa asiansa, ei kumppaneiden määrää mieti kesken kaiken.

2. Minkä kokoinen penis on

Koolla ei ole väliä ja jos mies alkaa pahoitella omansa pituutta, hän vain saa naisen kiinnittämään huomionsa aiheeseen, mihin hän ei muuten olisi välttämättä kiinnittänyt huomiotaan ollenkaan.

3. Kuinka karvainen mies on

Jokaisella on toki omat mieltymyksensä, mutta harvoin kukaan on toisen ihmisen kanssa vain sen takia, minkä verran hänellä on karvoitusta missäkin paikassa.

4. Ilmeet seksin aikana

Jokaisella voi olla hassujakin ilmeitä seksin aikana, mikä kuuluu asiaan. Toisesta ihmisestä nauttiessa ei muutenkaan juuri ehdi kiinnittää huomiota siihen, minkälaisia ilmeitä hän tekee.

5. Jos mies tulee todella nopeasti

Nopea laukeaminen voi ehkä harmittaa hieman, mutta se harmittaa enemmän jos mies luovuttaa ja koko homma on ohi. Vaikka mies laukeaisi, voi hän yrittää saada naisen loppuun asti muilla tavoilla.

6. Kuinka täydellistä kaikki on

On toki mahtavaa, jos mies haluaa tehdä kaiken oikein ja täydellisesti, mutta yleensä se menee niin vain elokuvissa. Naiset myös tietävät sen, joten seksin täydellisyyteen ei kiinnitä huomiota seksin aikana.

Lähde: Cosmopolitan