Mitä muita vinkkejä sitä oikeastaan enää tarvitseekaan?

Jos kukkaronnyörit ovat tiukalla (ja kelläpä meistä eivät nykyisessä taloustilanteessa olisi) ja haluat samanaikaisesti myös pudottaa painoa, löysit juuri oikean artikkelin!

Nämä asiat on nimittäin mahdollista yhdistää, mikä todennäköisesti on monelle helpotus, sillä terveellisten ruokien, kuten proteiinin ja kasvisten hinnat ovat jatkuvassa nousussa.

Kokeile siis seuraavia neuvoja, sillä niiden avulla pystyt yhdistämään laihtumisen ja rahan säästämisen!

 1. Juo perus hanavettä, tai jos sinulla on kotonasi hiilihapotuslaite, tee itse hiilihapotettua vettä. Jätä limsat ja mehut kauppaan. Lisää veteen vaikkapa hiukan sitruunaa, jos haluat siihen lisämakua.

 2. Syö vain yksi iso ateria päivässä, ja pidä muut ateriat hieman kevyempinä.

 3. Syö kaurapuuroa aamiaisen lisäksi myös väli ja iltapalaksi! Se on sekä halpaa, että terveellistä, ja pitää tehokkaasti nälän poissa.

 4. Kananmunat ovat toinen erinomainen ruoka, sillä nekään eivät ole kovin kalliita, ja ne ovat loistava proteiinin lähde! Lisäksi kananmunia on helppo kokata monella eri tavalla.

 5. Myös jugurtti on hyvä valinta, sillä sillä on paljon terveellisiä ominaisuuksia, ja sitä löytyy myös edullisilta merkeiltä. Jugurtti tekee hyvää ruuansulatuksellesi ja on muutenkin terveellinen vaihtoehto, kunhan valitset version, jossa ei ole liikaa rasvaa eikä lainkaan lisättyä sokeria.

 6. Täysjyvämurot ovat aamiaisen lisäksi myös hyvää naposteltavaa. Valitse kaupan oma edullinen merkki, ja tietenkin versio, missä on eniten kuituja ja vähiten sokeria.

 7. Välttele roskaruokaa, sillä se on yleensä melko kallista siihen nähden, kuinka lyhyen ajan se pitää nälkää loitolla. Lisäksi on itsestään selvää, että roskaruoan syöminen ei todellakaan auta laihtumaan.

 8. Syö harvemmin ulkona, ja kokkaa pääsääntöisesti itse. Ensinnäkin tämä on paljon halvempaa, ja lisäksi itsetehty ruoka on helpompaa pitää terveellisenä, sillä tiedät tasan tarkkaan, mitä kaikkea ruoka sisältää.

  Noniin! Ei kuin kokeilemaan!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: All Women’s Talk