Tiesitkö, että on olemassa kolme merkittävää asiaa, joiden perusteella sinut arvioidaan heti kättelyssä?

Olemme usein kuulleet, että ensivaikutelma on tärkeä, ja ihmisiin pitää tehdä myönteinen vaikutus heti ensi tapaamisella, sillä toista tilaisuutta ensivaikutelman luomiseen ei tule.

Suurin osa meistä haluaakin antaa itsestään mahdollisimman hyvän kuvan heti ensitapaamisesta lähtien, mutta moni varmaankaan ei edes hahmota niitä yksittäisiä asioita, mihin pitäisi panostaa, jotta vaikutelma olisi mahdollisimman myönteinen.

Nyt asia onkin tehty helpommaksi, sillä aiheesta on koostettu lista. Seuraavat kolme asiaa ovat kaikkein tärkeimmät ensivaikutelman luomisen kannalta, joten jos haluat panostaa johonkin, panosta näihin!

 1. Hampaat
  Hampaasi kertovat sinusta yllättävän paljon, sillä ne paljastavat ikäsi ja sen, kuinka terve olet. Jos esimerkiksi tupakoit, juot liikaa kahvia, tai olet hyvin stressaantunut, paljastavat hampaasi sen. Näiden seurauksena hampaasi ovat esimerkiksi kellertävät tai tummat, ja stressi saa sinut narskuttamaan hampaitasi. Laita siis hammaskalustosi kuntoon, jos haluat tehdä vaikutuksen.

 2. Kielioppi ja sanavarasto
  Se, miten puhut ja kirjoitat, kertoo paljon taustastasi, koulutuksestasi ja sosioekonomisesta asemastasi. Mitä paremmin nimittäin hallitset kieliopin ja mitä laajempi sanavarastosi on, sitä fiksumman ja sivistyneemmän vaikutelmat annat itsestäsi. Jos viestisi vilisevät noloja yhdyssanavirheitä ja sanavarastosi on suppea, annat itsestäsi melko huonon vaikutelman.

 3. Itsevarmuus
  Itsevarmuutesi kertoo paljon henkisestä tasapainostasi. Jos olet tyytyväinen itseesi, olet todennäköisesti myös tyytyväisempi suhteeseesi ja voit paremmin. Jos itsevarmuutesi on nollassa, et luultavasti ole niin tasapainoinen, että voisit keskittyä parisuhteeseen ja kumppaniisi.

  Panosta siis edellä mainittuihin juttuihin, jos haluat tehdä vaikutuksen johonkuhun!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Your Tango / Kuva: Alvin Mahmudov, Unsplash