Syöpä on sairaus, jonka lähes jokainen ihminen joutuu kokemaan elämänsä aikana – lähimmäisten tai itsensä kautta.

Syöpä aiheuttaa kylmiä väreitä pelkästään sanana, mutta valitettavan monella se muuttuu jossain vaiheessa elämää konkreettiseksi asiaksi. Tämän perusteella on edes vaikea kuvitella, että joku yrittäisi hyötyä huijaamalla muita ja sanomalla olevansa sairastunut vakavaan syöpään.

29-vuotias Carla Louise Evans oli aina haaveillut suurista prinsessahäistä, The Sun kirjoittaa. Carlalla ei kuitenkaan ollut varaa upeisiin häihin, mutta tämä ei tulisi olemaan hänelle ongelma. 

Huijasi sairastavansa syöpää

Carla oli väärentänyt potilaskertomuksensa ja kirjoittanut siihen, ettei hänellä ole vakavan rakkosyövän vuoksi paljoa elinaikaa. 

Carla tarvitsi todistuksen, jotta hänen tarinansa menisi läpi ”Wish for a Wedding” -nimiselle järjestölle, joka tukee ihmisiä taloudellisesti häiden järjestelyssä. Organisaation ydintoiminta keskittyy juuri vakavasti sairaiden ihmisten auttamiseen. 

Kuva: kuvakaappaus Facebook

Häät maksoivat noin 24 000 euroa 

Carlan häät olivat tavallista kalliimmat ja hän joutui pulittamaan omasta lompakostaan vain 600 euroa. Järjestö kattoi loput kulut. 

Naiselle ei kuitenkaan tullut mieleen, että organisaatio tarkistaisi huolellisesti ihmisten taustat. Ja näin kävi myös tässä tapauksessa, eikä mennyt kauaa, kun törkeä vilppi paljastui. 

Järjestö ilmoitti tapauksesta poliisille ja nyt Carlaa uhkaa tuomio, joka voi kestää pahimmillaan 3 vuotta. 

En keksi mitään törkeämpää kuin sen, että joku yrittää viedä tärkeään asiaan tarkoitetut rahat vilpillisesti. Tässä tapauksessa joku oikeasti sairas ihminen saattoi menettää rahansa vain siksi, että Carla saisi hienot häät. 

Jaa uutinen, jos toivot että tämä nainen oppii läksynsä vankilassa. 

Lähde: The Sun