Tällaisia ominaisuuksia omaava nainen on miesten mieleen.

Jos olet koskaan miettinyt, minkälainen nainen on miesten mieleen, ei sinun tarvitse pohtia sitä enää. Popsugarin mukaan AskMen selvitti ominaisuuksia, joita miehet toivovat tyttöystäviltään ja koosti ne yhdeksi listaksi.

Jokaisella on omat mieltymyksensä ja toiveensa kumppanin suhteen, mutta AskMenin koostaman listan mukaan moni toivoo tyttöystävällä olevan tällaisia piirteitä.

Näitä ominaisuuksia miehet kaipaavat tyttöystävältään:

10. Hän on itsenäinen

Kukaan ei halua olla parisuhteessa toisen lapsenvahti. Mies voi pitää siitä, että turvaudut häneen huonon päivän päätteeksi, mutta jos et vaikuta osaavan toimia ilman häntä, ei se näytä kovin hyvältä miehen silmissä. Itsenäisyys on tärkeä osa onnellista parisuhdetta sekä miehen että naisen osalta.

9. Hän on älykäs

Bimbona oleminen alkaa nopeasti kyllästyttää miehiä ja sen sijaan älykäs nainen on kiinnostava. Älykäs nainen yllättää ja pitää miehen varpaillaan eikä anna miehen tylsistyä tai tulla omahyväiseksi.

8. Hän on seksuaalinen

Hyvä tyttöystävä on seksuaalisesti yhteensopiva miehen kanssa. Jos mieltymykset ovat liian erilaiset, siitä voi seurata ongelmia. Sinun ja hänen kannattaa olla niin sanotusti samalla sivulla, mutta se ei tarkoita sitä, että toisen osapuolen täytyisi osata kaikki oikeat liikkeet alusta asti. Sen sijaan tärkeää on osata puhua omista mieltymyksistä sekä osata tyydyttää toinen toisensa.

7. Hän tuntee vetoa mieheen

Tämä on kenties itsestään selvää, mutta on tärkeää tuntea veto omaan kumppaniin. Jokaisella on mieltymyksensä ja sinun pitäisi pystyä kulkemaan ihmisten edessä tyytyväisenä kumppanisi kanssa ja kumpikin haluaa olla parhaimmillaan toisen silmissä.

6. Hän kunnioittaa miestään

Avainasemassa on se, että kumpikin kunnioittaa toinen toistaan. Kunnioittaminen on myös tärkeä ominaisuus – kuuntelet, mitä toisella on sanottavaa, vaikka kesken kiivaan riidan ja koetat nähdä asiat myös toisen näkökulmasta. Tämä pätee kumpaankin osapuoleen suhteessa.

5. Hän antaa miehen olla mies

Hyvä tyttöystävä antaa miehen olla mies. Miehet ja naiset ovat usein erilaisia ja omaavat erilaisia kiinnostuksen kohteita ja kummallakin on täysi oikeus omiinsa – kumpikin saa olla oma itsensä. Jos siis mies haluaa pitää pokeri-illan kavereidensa kanssa ja katsoa samalla illan jääkiekko-ottelun, mikäs siinä.

4. Hän ei valita turhaan

Nalkutus on yleinen sterotypia naisten suhteen eivätkä miehet oikein pidä siitä. Fiksua onkin valita omat taistonsa – milloin on syytä suutahtaa ja milloin on parempi antaa asian olla.

3. Hän tulee toimeen miehen ystävien ja perheen kanssa

Hyvä tyttöystävä haluaa tutustua miehen läheisiin. Hän haluaa auttaa vanhempia jouluvalmisteluissa, koettaa ymmärtää omalaatuista veljeä sekä haluaa tutustua miehen ystäviin. Osaat olla porukkaa eivätkä miehesi ystävät pyörittele silmiään, kun kuulevat sinun olevan tulossa mukaan illanviettoon.

2. Hän rakastaa miestään

Pidä kiinni sellaisesta ihmisestä, jota voit rakastaa sellaisena kuin hän on ja hän rakastaa sinua sellaisena kuin sinä olet. Jokaisella on omat ärsyttävät tapansa, mutta niiden kanssa osaa elää, jos toisesta todella välittää.

1. Hän tekee miehestään paremman ihmisen

Jokainen, jolla on mainio kumppani rinnallaan, voi kertoa kuinka oma rakas saa haluamaan olla parempi ihminen. Sitä varten ei tarvitse tehdä tai sanoa mitään, niin vain on. Yllättäen mies saattaa kertoa, kuinka on huomannut olleensa täysi törppö siskoaan kohtaan nuorena tai hoksaa kiinnittää huomiota raha-asioihin enemmän tulevaisuutta ajatellen – ja siinä voi olla kiittäminen sinua ja sitä, että hän on rakastunut.

Lähde: Popsugar


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia