Dubailaisen pariskunnan liitto loppui lyhyeen – itse asiassa kyseessä saattaa olla historian lyhyin avioliitto, sillä sulhanen oli hakenut eroa vain 15 minuuttia naimisiinmenon jälkeen.

Saatat ihmetellä kuinka ihmeessä sulhanen halusi erota vaimostaan niin nopeasti. No, tässä tapauksessa vastaus on raha ja tarkemmin ottaen myötäjäislahja.

Myötäjäiset

Myötäjäiset ovat morsiamen perheen sulhasen perheelle antama lahja (useimmiten rahaa), jonka he antavat eräänlaisena häälahjana perheelle. Sulhanen oli suostunut maksamaan appiukolleen 100 000 dirhamia (23 200 euroa) – maksun piti tapahtua ennen naimisiinmenon toteutumista ja heti sen jälkeen.

Sulhanen oli maksanut ensimmäisen osan sovitusti, mutta kun sulhanen ja hänen vaimonsa lähtivät virkatalosta, appiukko tuli ja vaati välittömästi toista osaa maksusta. Sulhanen pyysi appiukkoa odottamaan vain 5 minuuttia, jotta hän voisi hakea rahat autosta, samalla hän vakuutteli ettei mitään hätää ollut.

Appiukko kuitenkin vaati että sulhanen pyytäisi ystäväänsä hakemaan rahat, jotta hän saisi maksunsa heti. Keskustelu tapahtui kaikkien häävieraiden silmien edessä, jonka seurauksena sulhanen tunsi itsensä ”luokatuksi ja petetyksi.” Mies asteli tämän jälkeen takaisin virkataloon ja perui häät alle 15 minuuttia naimisiinmenon jälkeen.

”Appiukon vuoksi, sulhanen tunti olonsa luokatuksi ja petetyksi”, tapausta käsittelevä lakimies kertoo Gulf News -uutisille. ”Hän sanoi appiukolle ettei halua naida hänen tytärtään, jonka jälkeen hän meni ja haki eroa vain 15 minuuttia naimisiinmenon jälkeen.”

Kova päätös! Kuinka olisit itse toiminut?

Olisin itse ehkä harkinnut samaa temppua, sillä eihän hullukaan jaksaisi tuollaista appiukkoa koko elämänsä ajan? 

Lähde: odditycentral.com