Miehet kertovat: ”Näillä asioilla naiset pilaavat ensitreffit”

Miesten mukaan näitä viittä asiaa ei kannata tehdä.

Jokaisella on omat mielipiteensä siitä, mikä pilaa ensitreffit ja mikä ei. Your Tango kysyi muutamalta mieheltä, mikä heidän mielestään pilaa ensimmäiset treffit, jotta naiset tietävät välttää niitä asioita ja tekoja saadakseen jatkoa ensimmäisille treffeille myöhemmin.

Lue alta miesten mietteet ensitreffit pilaavista asioista.

1. Tupakointi

”Jos saan kuulla, että hän tupakoi, minä häivyn. Pyydän vain soittamaan, kun hän lopettaa tupakoinnin”, 35-vuotias Sasha sanoi.

”Menin ensimmäisille treffeille sairaanhoitajan kanssa. 10 minuutin jälkeen hän alkoi poltella jointtia. Muutamaa minuuttia myöhemmin hän katsoi minua päästä varpaisiin ja tokaisi ”Nääh, en aio pa**a sinua”, Louis, 49, sanoi.

2. Myöhästyminen

25-vuotias Darren varoittelee naisia myöhästymisestä.

”Joskus sitä tapahtuu, mutta että ensitreffeillä, kun koetat tehdä hyvän vaikutuksen? Se vain osoittaa hänen huonon suunnittelunsa ja piittaamattomuutta minun aikataulujeni suhteen”, mies tokaisi.

3. Ei tarjoudu osallistumaan kustannuksiin

”Kukaan kunnon mies ei suostu siihen, että nainen maksaisi, mutta on se mukava kuitenkin tarjoutua maksamaan”, 28-vuotias Armol kommentoi.

4. Kiinni puhelimessa

22-vuotias Sean huomauttaa naisia puhelimen käytöstä.

”Jos hän tekstailee, facebookkaa tai mitä tahansa muuta, mikä tappaa keskustelun ja samalla saa miehen tuntemaan olonsa aliarvostetuksi”, mies kertoi.

5. Tyly käytös tarjoilijoita kohtaan

”Vein tytön ulos syömään ja hän alkoi väitellä tarjoilijan kanssa, koska ei saanut Pepsiä ja se paisui rumaksi. Emme selvinneet pääruoasta ohi”, 25-vuotias Jason sanoi.

Lähde: Your Tango


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.