Vuosittain miehiltä kuluu yli tuhat euroa enemmän seksikumppanin houkutteluun kuin naisilta.

Deittailu voi tulla kalliiksi ja vaikka esimerkiksi treffeille mennessä on yhä yleisempää se, että kulut jaetaan, käyttävät miehet selvityksen mukaan lähes 1 500 euroa enemmän rahaa kuin naiset koettaessaan vietellä itselleen seksikumppania.

VoucherCodesPro.co.uk:n tutkijat kysyivät 2 287 mieheltä ja naiselta kuinka paljon rahaa he olivat käyttäneet edellisen vuoden aikana seksikumppanin saamiseksi. Osallistujilta kysyttiin myös kuinka paljon rahaa he olivat kuluttaneet edellisen kuukauden aikana houkutellakseen vastakkaista sukupuolta, mihin lukeutui kaikki juomien tarjoamisesta baarissa seksilelujen ostamiseen.

Tutkijat saivat selville, että miehet käyttivät keskimäärin 200 euroa (173 puntaa) kuukaudessa, pääasiassa alkoholiin, ulkona syömiseen, salijäsenyyteen ja kondomeihin. Naiset sen sijaan käyttivät vain 75 euroa (65 puntaa) muun muassa alusvaatteisiin, uusiin vaatteisiin, hajuveteen ja seksileluihin.

Rahasummia ynnäillessä tutkijat toivat ilmi, että miehet käyttävät vuodessa 2 400 euroa (2076 puntaa), kun taas naiset kuluttavat 905 euroa (780 puntaa). Miehet kuluttavat siis noin 1 500 euroa enemmän vuodessa yrittäessään päästä harrastamaan seksiä kuin naiset.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia