Syksyllä Tampereelle testiin tullut vegaanihampurilainen tulee myyntiin koko Suomessa.

Pikaruokaketju McDonald’s antaa aikaisen joululahjan suomalaisille vegaaneille, jotka eivät ole ennen voineet käydä herkuttelemassa hampurilaisilla ketjun ravintoloissa. Loka-marraskuun aikana testimyynnissä Tampereen Mäkkäreissä ollut vegaanihampurilainen tulee joulukuun aikana myyntiin Suomen McDonald’seihin maanlaajuisesti, kertoo Iltalehti.

McVegan-nimisessä hampurilaisessa on soijapohjainen pihvi, sinappia, ketsuppia, kananmunaton McFeast-kastike, tomaattia, suolakurkkua, sipulia ja salaattia. Iltalehden mukaan McDonald’s kertoo kehittäneensä tuotevalikoimaansa saamansa palautteen pohjalta.

”McVegan-hampurilainen on vastaus asiakkaidenmme toiveisiin”, ketjun tiedoteessa on kerrottu.

Lokakuussa MTV uutisoi, että McVegan on testissä marraskuun loppupuolelle ja ketju selvittää, onko tuotteelle kysyntää Suomessa sekä kannattaisiko se tuoda myöhemmin myyntiin. Vastaanotto on ilmeisesti ollut positiivinen, kun McVegan tulee saataville ympäri Suomen.

McVeganin testimyynti nousi otsikoihin kansainvälisesti aiemmin syksyllä ja esimerkiksi brittilehti Metro julkaisi uutisen lisäksi tamperelaisen Essi Saloniemen arvion vegaanihampurilaisesta sivuillaan. Nähtäväksi jää, ottaako McDonald’s vegaanihampurilaisen kansainvälisesti valikoimiinsa vai jääkö se suomalaisten erikoisuudeksi.

Tältä vegaanihampurilainen näyttää:

McVeganin tulosta maanlajuiseen myyntiin uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia