Onkohan kukaan koskaan kokeillut tätä omituista lääkeideaa?

Marraskuu on influenssan ja nuhan kulta-aikaa, jolloin lähes jokainen tuntuu jossain kohtaa kaatuvan sängyn pohjalle ja turvautumaan erilaisiin nikseihin, joilla pääsisi flunssasta eroon.

Kaikki tietävät klassiset niksit ja vinkit, joiden pitäisi edistää paranemisprosessia. Yleisimpiä neuvoja ovat teen tai mustaviinimarjamehun juominen, valkosipulin ja hunajan syöminen, ja ylipäänsä lepääminen ja nesteytys.

Sitten on myös hieman erilaisempia vinkkejä, joista lähes kukaan ei ole koskaan kuullutkaan, saati sitten kokeillut itse. Tämän seuraavan hyvinkin omalaatuisen vinkin löysin Saksasta, mutta en ole vielä ottanut sitä itse käyttöön.

Flunssalääkkeeksi nimittäin suositellaan seuraavaa: lämmitä itsellesi kupillinen olutta, jos olet flunssassa, ja se auttaa sinua tervehtymään.

Ilmeisesti alkoholin, humalan ja maltaan lämmin yhdistelmällä on vaikutusta, jos kärsit nuhasta, yskästä ja karheasta kurkusta. Erityisesti oluen sisältämällä humalalla on ilmeisesti positiivinen vaikutus, jos olet kipeänä.

Ilmeisesti kovassa influenssassa tähän neuvoon ei kannata tarttua, mutta pieneen nuhaisuuteen vinkki saattaa hyvinkin auttaa!

Ensi kerralla siis olut mikroon ja ei kun tervehtymään!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib