Loppuiko meikinpoistoaine? Ruokakaapistasi voi löytyä pelastus

Loppuiko meikinpoistoaine, mutta et jaksa lähteä kauppaan täydentämään varastoa? Ei hätää, sillä meikinpoistoaineen voi korvata vaikkapa maidolla.

Jos meikinpoistoaineesi loppuu ja et pääse/ehdi/jaksa heti lähteä kauppaan, mutta meikit pitäisi saada pois, voi ratkaisu pakkelin poistoon löytyä jo kotoasi. Vilkaise siis kaappiisi, jos sieltä löytyy jokin näistä kolmesta, on meikinpoistoaineongelma ratkaistu:

Oliiviöljy: Jos normaali meikinpoistoaine saa silmäsi kirvelemään, on oliviiöljy hyvä vaihtoehto. Se on paljon hellempi silmillesi ja helpompi ihollesi. Käytä pumpulipalloa korkillisessa oliiviöljyä ja pyyhi silmämeikkisi pois.

Maito: Maitoa käytetään jo useissa kauneustuotteissa, koska sillä on rauhoittavat vaikutus kuivalle, herkälle iholle. Koeta sekoittaa maitoon ,muutama tippa manteliöljyä parhaimman tuloksen saamiseksi, mutta pelkkä maitokin toimii, jos sinulla on vain sitä kotonasi. Uita pumpulipallo maidossa, poista meikki ja pese kasvosi lämpimällä vedellä.

Vauvaöljy: Vauvaöljyä ei kannata heittää menemään, vaikka omat lapset eivät sitä enää tarvitsisi. Se on yksi parhaimmista tavoista poistaa smoky eye -meikki tai vahvasävyinen huulipuna. Levitä pumpulilla ja pyyhi pois silmän sisänurkasta alkaen.

Lähde: Seventeen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.