Lomamatka parisuhteen pelastusyrityksenä voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä

Romanttinen lomamatka voi lyödäkin viimeisen naulan kriisissä olevan suhteen arkkuun.

Jos olet harkinnut romanttista lomamatkaa viimeisenä yrityksenä pelastaa avioliittosi tai parisuhteesi, kannattaa kyselyn tulosten nojalla harkita vaihtoehtoista suunnitelmaa. HuffPostin mukaan brittiläisen lakifirman kysely sai selville, että kriisissä olevan avioliiton pelastusta yrittävillä matka aiheuttaa enemmän harmia kuin hyötyä.

Slater & Gordon -lakifirman kyselyyn vastanneista 2 128 naimississa olleesta ja eronenesta brittiparista 40 prosenttia sanoi varanneensa matkan juurikin yrityksenä pelastaa avioliitto. HufPostin mukaan kuitenkin vain 36 prosenttia sanoi matkan auttaneen, muilla lomamatka vain pahensi tilannetta.

”Monet ongelmia suhteessaan kokevat parit toivovat, että aika pois arjen stressin aiheuttajien ja rasitteiden luota ratkaisee suhteen ongelmat”, Slater & Gordonin perheoikeuden johtaja Amanda McAlister kommentoi.

Kyselyn vastaajista 40 prosenttia koki loman vain lisänneen jännitteitä parin välillä. 27 prosenttia vastaajista taas paljasti päättäneensä erota kahden viikon sisällä lomalta palattuaan.

HuffPostin mukaan 15 prosentin kohdalla lomamatka sai heidät tajuamaan, etteivät ole enää rakastuneita ja kahdeksan prosenttia vastaajista kertoi lopettaneensa loman jo suunniteltua aiemmin.

”Yksi keskeisistä seikoista on se, että lomaympäristö on pohjimmiltaan keinotekoinen ja parin väliset ongelmat ovat edelleen olemassa, kun he palaavat kotiin”, McAlister sanoi.

Lähde: HuffPost


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.