Miehen tapa on koskettanut niin paikallisia kuin ihmisiä ympäri maailman sen jälkeen, kun hänen liikuttava tapansa nousi otsikoihin.

Moni tavoittelee tosirakkautta ja onnekkaimmat sen löytävätkin. Yksi heistä on 93-vuotias Clarence Purvis, joka tapasi Carolyninsä vuonna 1948, he rakastuivat ja elivät yhdessä onnellista elämää 63 vuotta, kunnes Carolyn nukkui pois vuoden 2013 lopulla.

Glennvillessä, Yhdysvaltain Georgiassa asuneella parilla oli tapana käydä yhdessä lounaalla paikallisessa ravintolassa. Kun Carolyn kuoli, on Clarence pitänyt lounasseurastaan kiinni suloisella tavalla: hän ottaa mukaansa kuvan edesmenneestä vaimostaan.

”Hän oli aina mukanani, kun olimme elossa. Hän on mukanani nyt”, Clarence sanoi uutiskanava WTOC:lle.

Clarencen lempiravintolan omistajan mukaan iäkkään miehen tapa on koskettanut satojen paikallisten sydämiä. Monet ovat kuitenkin koettaneet vakuuttaa miehen siitä, että hän on vain yksinäinen ja hänen pitäisi löytää uusi rakkaus.

”He sanovat, että jos otan tyttöystävän, asiat ovat paremmin”, Clarence kertoi.

”Voisin kysyä häneltä, voisinko ottaa tyttöystävän. Tiedätkö mitä hän sanoisi? Jos haluat. Sillä tavalla me toimimme”, hän jatkoi edesmenneeseen vaimoonsa viitaten.

Clarencella on kodissaan esillä kuvia ja muistoja edesmenneestä rakkaastaan. WTOC:n julkaisemalla videolla Clarence viittaa esimerkiksi lamppuun, jonka valosta Carolyn todella piti ja mitä vasten hänen kuvansa on nyt esillä.

”Tämä tässä, tätä lamppua ei koskaan sammuteta, ei sen jälkeen, kun hän tuli sairaalasta viisi kuukautta ennen kuin nukkui pois”, mies paljasti.

”Syö lounasta, tule takaisin, katso telkkaria, mene nukkumaan, rakasta toinen toistaan. Mitä enemmän sitä haluaisi? Käydä kirkosssa. Mellä oli kaikki, mitä halusimme”, 93-vuotias kuvaili parin elämää.

Lounastavan lisäksi Clarencella on toinenkin tapa. Hän vierailee edesmenneen vaimonsa haudalla monta kertaa päivässä, arvellen itse käyvänsä hautausmaalla 125 kertaa kuukaudessa.

”Rakastan häntä niin paljon. Ja kaipaan häntä niin paljon”, Clarence vastasi, kun uutiskanavan toimittaja kysyi häneltä, miksi hän käy haudalla niin usein.

WTOC:n videolla Clarence vierailee vaimonsa haudalla, polvistuu ja ottaa lakin päästään ennen kuin antaa hautakiveen kiinnitetylle Carolynin kuvalle suukon. Hän myös pitää hautapaikan moitteettomana, koska kun on kyse hänen vaimostaan, hän on hieman perfektionisti.

”Loppujen lopuksi hän kuitenkin kertoo sinulle, että on mainiota olla jonkun ensirakkaus. Mutta kun olet jonkun viimeinen rakkaus, se on enemmän kuin täydellistä”, uutiskanavan juontaja päättää videon.

Clarence kertoo lisää hänen ja Carolynin rakkautarinasta artikkelin yllä olevalla videolla. Voit myös lukea videon sisällön tekstimuodossa englanniksi täällä.

Lähde: People, WTOC