Sitruunoiden käyttökohteiden määrä vain lisääntyy. Tässä on taas yksi sellainen.

Nainen, nimeltään Ayeh Far, on tämän niksin takana. Hänen Instagram-tilinsä Cooking with Ayeh, jossa hän julkaisee ruoka-aiheisia kuvia ja videoita, on erittäin suosittu. Mutta tämän sitruuna-aiheisen julkaisun katsojia on ollut vielä normaalia enemmän kuin hänen aiemmilla julkaisuillaan, eikä ihme, koska se sisältää sellaisen vinkin, jota jokainen videon nähnyt haluaa kokeilla.

Tämä sitruunavinkki tekee säästöä kukkarollesi ja ympärilläsi olevalle luonnolle

Vinkki on myös hyvä säästövinkki sekä luonnolle että omalle kukkarolle. Siinä käytetään sitruunoita, jotka olisivat jo valmiita biojätteeksi. Niistä on voitu jo puristaa mehut pois, mutta myös siemenet kannattaa poistaa ennen tämän niksin kokeilua.

Ayeh laittaa videossaan sitruunan astioiden sekaan astianpesukoneen yläosaan. Kun sitruuna on siellä koko pesun ajan, se antaa koneelle ihanan tuoksun. Olet varmasti samaa mieltä, että vaikka kyseessä on juuri pesuohjelman suorittanut astianpesukone, voi se silti haista todella pahalle. Tämän niksi avulla se tuoksuu varmasti hyvälle.

Osa videon nähneistä pelkää kuitenkin, että sitruunasta irtoaisi koneeseen pieniä palasia. Joku on jo kokeillut tätä samaa ja on sitä mieltä, että astiat tuntuivat olevan sitruunan takia myös normaalia kirkkaampia.

Moni jakoi videon yhteydessä olevassa kommenttikentässä myös omia vinkkejä siitä, kuinka sitruunoita voi hyödyntää.

Lähde: Dailymail

LUE MYÖS