Kotimaan matkailun suosion kasvaessa kannattaa kokeilla myös vähemmän tunnettuja kotimaan kohteita.

Tänä vuonna entisestään suosiota kasvattava lähilomailu tai kotimaassa matkailu on ympäristö- ja lompakkoystävällinen tapa matkustaa. Tämän lisäksi se on upea mahdollisuus tutustua kotimasta löytyviin kohteisiin, joista ei ole aiemmin kuullut.

Suomi on täynnä henkeäsalpaavia maastoja ja maisemia; läheltäkin voi löytää jotain uutta ja ihmeellistä. Hotels.comin asiantuntijat tekivät listan vähemmän tunnetuista, mutta upeita kokemuksia tarjoavista kohteista kotimaassa, joissa yöpyä ja vierailla lomareissulla.

Arctic Guesthouse & Igloos -lomakeskus, Ranua

View this post on Instagram

Äitienpäiväarvonta⠀ ⠀ Haluatko tarjota puolisollesi tai äidillesi unohtumattoman elämyksen yöpymällä igluveneessämme AuroraHutissa @arcticguesthouse Ranualla.⠀ ⠀ Osallistuaksesi:⠀ ⠀ 1. seuraa @arcticguesthouse ja @aurorahut Instagramissa ⠀ 2. Tykkää tästä kilpailupostauksesta ⠀ 3. Tägää henkilö, kenen haluaisit myös voittavan 2 yötä iglussa (1 tagäys=1 arvontalipuke, voit tägätä useamman)⠀ 4. Bonus: jaa tämä postaus storyssasi lisäarpalipukkeen saadaksesi.⠀ ⠀ Voit parantaa voittomahdollisuutesi osallistumalla kilpailuun myös Facebookissa⠀ ⠀ Voittaja arvotaan su 10.5 ja julkaistaan täällä seuraavan viikon alussa.⠀ ⠀ Palkinto: 2 yötä Aurorahutissa 2 henkilölle Ranualla. Palkinto tulee lunastaa 31.6.2020 mennessä.⠀ (Instagram tai Facebook eivät ole tässä arvonnassa osallisena.)⠀ ⠀ ❤️ Onnea arvontaan ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja isoäideille.⠀ ⠀ Mother's day giveaway⠀ ⠀ Want to offer your spouse or mother an unforgettable experience by staying in our igloo boat at AuroraHut @arcticguesthouse Ranua.⠀ ⠀ To participate:⠀ ⠀ 1. Follow @arcticguesthouse and @aurorahut on Instagram⠀ 2. Likes this competitive post⠀ 3. Tag the person you would also like to win 2 nights in the igloo (1 draw = 1 lottery ticket, you can tag more)⠀ 4. Bonus: share this post in your store to get an extra lottery ticket.⠀ ⠀ You can improve your chances of winning by participating in the competition on Facebook as well⠀ ⠀ The winner will be drawn on Sun 10.5 and will be announced here early next week.⠀ ⠀ Prize: 2 nights in Aurorahut for 2 people in Ranua. The prize must be redeemed by June 31, 2020.⠀ (Instagram or Facebook are not involved in this raffle.)⠀ ⠀ ❤️ Cood luck on the draw and Happy Mother’s Day to all mothers and grandmothers.

A post shared by Arctic Guesthouse & Igloos (@arcticguesthouse) on

Arctic Guesthouse & Igloos on perheomisteinen lomakeskus Ranualla Etelä-Lapissa. Hotels.comin asiantuntijat suosittelevat kokeilemaan seikkailua yhdessä kymmenestä liikuteltavasta ja kelluvasta lasi-iglusta. Kesällä iglua voi kuljettaa veneellä tai sen omalla moottorilla ja talvella vetää moottorikelkalla. Koskematon luonto, kesällä keskiyön aurinko ja syksyllä sekä talvella revontulet ovat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Holiday Resort Harjun Portti, Savonlinna

Hotels.comin asiantuntijoiden mukaan tämä on ympärivuotinen kohde Punkaharjulla, 25 kilometriä Savonlinnasta. Lomakeskuksessa on 30 kodikasta mökkiä omalla saunalla aina budjettiystävällisistä yhden makuuhuoneen mökeistä kahden makuuhuoneen huviloihin järvinäkymällä Saimaalle. Harjun Portilta voi lähteä liikkeelle vuokratulla kajakilla tai pienellä veneellä ja suunnata tutkimaan Puruveden kristallin kirkkaita vesiä. Lomakeskuksen tuntumasta lähtee myös useita pyöräily- ja vaellusreittejä.

Wilderness Hotel, Inari

Wilderness Hotel Inari tarjoaa Hotels.comin asiantuntijoiden mukaan erinomaisen yhdistelmän laadukasta majoitusta, unohtumatonta luontoa ja arktisia aktiviteetteja. Hotelli sijaitsee vain viiden minuutin päässä Inarista, joka tekee hotellista mahtavan paikan tutustua saamelaiskulttuuriin. Hotelli tarjoaa majoitukseen huoneistoja, AuroraHuts-igluja, huoneita ja huviloita. Samalla voit nauttia kesä-, syksy- sekä talvisesonkiin räätälöidyistä aktiviteeteista.

Ahlströmin ruukki, Noormarkku

Noormarkku Works on yksi Suomen suurimmista ja vaikuttavimmista ruukeista. Hotels.comin asiantuntijoiden mukaan puistot, joki ja mäntymetsät tuovat upean lisän maisemiin. Ahlströmin Ruukki Noormarkussa on yhteensä 29 hyvin varusteltua huonetta ja se tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ulkoilma-aktiviteetteja, paikalliskierroksia sekä hyvinvointipalveluja.