Kysely paljastaa: Näin usein naiset siistivät alapään karvoitustaan – ja tämä on suosituin tapa siihen

Kyselyn mukaan suosituin tapa voi hyvin olla myös se kaikista halvin tapa.

Jokaisella naisella on omat mieltymyksensä siitä, minkälaisena pitävät alapään karvoituksensa ja siihen vaikuttavat niin oma rakkauselämä kuin sää. Rantalomalle lähtiessä siistimisen suhteen saatetaan olla tarkempia, kun taas luonnollisempi tyyli on mieleen talvella, toteaa The Sun.

Naisille itsensä huolehtimiseen tarkoitettuja tarvikkeita myyvä Woo Woo -merkki on kyselyllään selvittänyt, miten usein naiset todella siistivät alapään karvoitusta ja minkälaisia tapoja he suosivat mieluiten. The Sunin mukaan tuloksista ilmeni, että siistimistavat ovat enemmän viikottaisia kuin päivittäisiä.

Kyselyyn vastanneet kertoivat, että siistivät alapään alueen karvoitustaan keskimäärin viisi kertaa kuukaudessa. Sen sijaan noin viidennes (19%) 1 600 kyselyyn osallistuneesta naisesta paljasti, että ei koske karvoitukseensa ollenkaan ja antaa olla sen luonnollisena.

The Sunin mukaan vaikka kauneussalongit ja kaupoista löytyvät tuotteet tarjoavat monenlaisia ratkaisuja ei-toivottujen karvojen poistamiseen, on naisten keskuudessa silti höylän käyttäminen suosituin tapa. 80 prosenttia naisista kertoi käyttävänsä mieluiten höylää kuin muuta tapaa.

13 prosenttia osallistujista totesi käyttävänsä vahaa oman kodin uumenissa ja vain seitsemän prosenttia meni ammattilaisen pakeille. Vielä vähemmän suosittuja olivat karvanpoistohoidot, joita neljä prosenttia kokeili kotona ja kaksi prosenttia sijoitti ammattilaisen tekemineen laserhoitoihin.

Lähde: The Sun