Toisille riittää vähemmän, toiset kaipaavat enemmän. Marraskuun kyselyllä selvitetään, kuinka aktiivista seksielämää ihmiset toivovat.

Toronton yliopiston tutkijan johtama tutkimus on selvittänyt, että kerta seksiä viikossa riittää tekemään parit onnelliseksi, mutta noin kaksi kolmesta naisesta haluaisi kuitenkin harrastaa seksiä useamman kerran viikossa, hedelmällisyys- ja ovulaatiosovellus Kindaran teettämä kyselytutkimus on paljastanut.

Yksi brittitutkimus taas on tuonut ilmi, että kahdesti viikossa seksiä harrastavat tienaavat enemmän ja toinen brittitutkimus on kertonut, että seksikertoja kertyy ennen kuolemaa keskimäärin 5 778.

Toiset kaipaavat aktiivista, säännöllistä seksielämää, kun taas toisille vähemmänkin riittää ja jotkut eivät kaipaa seksiä ollenkaan. Nainen.comin marraskuun kyselyllä selvitetäänkin, kuinka usein lukijat haluaisivat harrastaa seksiä.

Olitpa sitten varattu tai vapailla markkinoilla, valitse alla olevan kyselyn vaihtoehdoista sinulle mieleisin ja sen jälkeen näet, mikä vastausvaihtoehdoista on suosituin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia