2-3 kertaa viikossa seksiä harrastavilla on paremmat ansiot kuin harvemmin seksiä harrastavilla.

Vilkkaampi seksielämä voi näkyä palkkakuitissasi, väittää tutkimus, sillä säännöllisemmin seksiä harrastavat tienaavat enemmän. Tutkimuksen mukaan ne työntekijät, jotka harrastavat seksiä kaksi tai kolme kertaa viikossa ansaitsevat 4,5 prosenttia enemmän kuin he, joiden seksielämä on vähemmän aktiivinen.

Kreikkalaisten osallistujien avulla tehty brittitutkimus löysi selvän kytköksen paremman palkan ja säännöllisemmän seksielämän väliltä. Telegraphin mukaan tutkimus ei kuitenkaan osoittanut paransiko säännöllisempi seksi työsuoritusta, mikä olisi parantanut palkkaa vai onko parempaa palkkaa ansaitsevilla vain todennäköisemmin aktiivisempi seksielämä.

Tutkimuksessa käytettiin tietoja 7 500 kreikkalaiselta, jotka osallistuivat käyttäytymistutkimukseen, jossa selvitettiin seksuaalisen aktiivisuuden vaikutusta palkkoihin.

Tutkimusta johtanut Nick Drudakis Anglia Ruskinin yliopistosta sanoi yleisten psykologisten teorioiden väittävän, että ne henkilöt, jotka ovat tyytyväisiä kotona ovat menestyneempi työelämässä.

”Maslow’n tarvehierarkian mukaan mitä onnellisempia ja tyytyväisiä ihmiset ovat elämässään, sitä tuotteliaampia ja menestyneempiä he ovat työssään, mikä johtaa parempiin palkkoihin”, Drudakis kertoi.

”Teorian mukaan ihmisten täytyy rakastaa ja saada rakkautta muilta seksuaalisesta ja ei-seksuaalisesti. Näiden elementtien puuttuessa monet voivat olla alttiita yksinäisyydelle, sosiaaliselle ahdistukselle ja masennukselle, jotka ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa työelämään”, hän lisäsi.

Lähde: Telegraph