Jo se, että ensinnäkin saa orgasmin, on hyvä asia.

Niitä voi toki haluta kerralla enemmänkin. Self -sivustolla on selvitetty miten se onnistuu. Ensin kerrotaan, että se ei silloin voi olla sprintti vaan maraton, joten matka siihen voi olla pitkä. On ihan normaalia, että sellaisesta haaveilee. Ja jos haaveilet siitä nyt, olet tullut oikeaan paikkaan, koska nämä ohjeet on saatu asiantuntijoilta, joten ne voivat todellakin toimia.

Ensin pitää selvittää mitä peräkkäisillä orgasmeilla tarkoitetaan

Useita orgasmeja voi saada monella eri tavalla, joka voi riippua ihmisestä, joka niitä saa. Toiset voivat kokea sarjan pieniä orgasmeja ennen kuin saavat huipennuksena suuren orgasmin. Toiset kokevat tällaista hyvin harvoin tai eivät koskaan. Joillekin taas käy niin, että orgasmin jälkeen kiihottumistasot putoavat, joten niitä ei ole heti tulossa lisää.

Voivatko kaikki, joilla on vagina, saada orgasmeja useamman peräkkäin?

Ensin aloitetaan hyvillä uutisilla. Kaikilla, joilla on vagina sekä klitoris, on mahdollista saada useampi orgasmi peräkkäin. Klitoris tarvitsee yleensä vain minuutin, jonka jälkeen se pystyy taas käsittelemään lisää stimulaatiota ja uuden orgasmin. Jos saat ensimmäisen orgasmin helposti, saat todennäköisesti sen jälkeen uusia lisää helpommin kuin sellaiset, joiden ensimmäinenkin orgasmi on vaikea saada.

Nyt valmistaudu, koska seuraavassa kohdassa saat tietää kuinka orgasmeja voi yrittää saada useamman peräkkäin.

10 keinoa sarjaorgasmien saamisen auttamiseksi

1. Selvitä ensin, miten saat sen yhden orgasmin

Ehkä saat yhden orgasmin jo helposti, mutta jos et, sekin pitää tietysti ensin saada, jotta voisit saada niitä peräkkäin useamman. Sen saamista voivat estää monet asiat kuten stressi tai negatiivinen kuva omasta kehosta. Myös mielenterveysongelmat, ongelmat suhteessa tai jotkin lääkkeet voivat estää sen saamisen. Se kannattaa huomioida, että klitorista pitää stimuloida, jolloin se onnistuu. Aiemmin on uutisoitu, kuin se on avainasemassa orgasmin saamiseen.

2. Kokeile erilaisia stimulaatioita

Stimulaatioita voi kokeilla eri paikkoihin kehossa, eikä pelkästään klitorikseen. Kohteena voivat olla esimerkiksi rinnat tai mikä tahansa muu paikka, jonka stimuloimisesta pidät. Saat hyviä ideoita tästä aiemmasta uutisesta, jossa kerrotaan 10 keinoa, joilla orgasmin voi saada.

3. Voi myös hyödyntää pelkästään herkkää klitorista

Ehkä helpointa saada orgasmi aikaiseksi juuri klitoriksen avulla. Sen on kerrottu aiemmassa uutisessa olevan siinä avainasemassa. Mutta jos jokin ei tunnu hyvältä, kannattaa peräkkäiset orgasmit unohtaa hetkeksi.  

4. Älä painosta itseäsi liikaa

Se, että peräkkäisten orgasmien saaminen tuntuu jo pakolta, ei ole hyvä asia. Silloin niitä et todennäköisesti ainakaan saa. Jos ajattelet tätä saavutuksena, joka pitää saada toteutettua, voi liika ajattelu ehkä estää sen toteutumisen, että saisit orgasmeja sarjatuotantona. Se voi tuntua vaikealta, että silloin voi onnistua paremmin, kun ei yritä liikaa.

5. Harjoita lantionpohjalihaksiasi

Keskittyminen lantionpohjassa olevaan pubococcygeus (PC) -lihaksen puristamiseen Kegel-harjoitusten avulla voi myös auttaa orgasmin saamisessa. Kun olet saanut orgasmin, paina kätesi emätintä vasten ja purista samalla reisiäsi yhteen. Se voi auttaa sinua siirtymään seuraavaan orgasmiin, koska se lisää ja tehostaa juuri tulleen orgasmin aiheuttamia supistuksia emättimeen.

On tärkeää tunnistaa oikeat lantionpohjassa olevat lihakset, jotta niiden harjoittamisesta olisi apua sarjaorgasmien saamiseen. Monet eivät tiedä, että missä PC-lihas tarkalleen ottaen sijaitsee. Yksi keino on se, että lopeta pissaaminen kesken ja mieti, että mitä lihasta käytät, kun pissaat, jolloin olet löytänyt oikean kohteen.

6. Keskity hengittämiseen

Muista keskittyä hyvin myös hengittämiseen koko orgasmikokemuksesi ajan. Joillakin saattaa olla tapana pidättää hengitystä sen kehittymisen ajan. Mutta kun hengität kunnolla sisään ja ulos, se auttaa samalla myös supistamaan ja vapauttamaan tarkoituksellisesti PC-lihaksiasi. Mieli ja kehomme ovat yhteydessä toisiin, joten ahdistuksen ja stressin tunteet voivat haitata kykyä saada orgasmeja. Hengittämiseen keskittyminen voi auttaa pääsemään niistä irti vähäksi aikaa, joten se auttaa myös orgasmin saamisessa.

7. Käytä apuna seksileluja

Seksilelujen käyttö orgasmin ja varsinkin monien peräkkäisten orgasmien saamiseksi on todella hyvä idea. Et varmasti ole ainoa, joka tarvitsee juuri niitä, jotta yleensäkään edes se yksi orgasmi onnistuisi. Ja niitähän voi toki käyttää yksin, mutta myös yhdessä kumppanin kanssa.

8. Kokeile uusia asioita

Kannattaa kokeilla erilaisia seksiasentoja, jolloin voit löytää asennon, jossa saat helpommin orgasmin ja ehkäpä vielä monta kertaa peräkkäin.

9. Älä pelkää ottaa asioita omiin käsiisi

Ehkä olet itse paras antamaan itsellesi orgasmin. Jos haluat saada niitä useamman peräkkäin, koska sinä tunnet oman kehosi parhaiten.

10. Sen pitäisi olla hauskaa

Jos keksityt vain sarjaorgasmien saamiseen ja siitä tulee jo liian vakavaa, olet väärällä tiellä. Orgasmisen saamisessa on kuitenkin kyse siitä, että saat pitää hauskaa ja se tuntuu mukavalta. Jos se ei onnistu tänään, kokeile sitä huomenna uudelleen. Monien täytyy kokeille ensin monia vaihtoehtoja ennen kuin se onnistuu. Kokeilujenkin pitäisi olla jo hauskaa.

Lähde: Self