Tutkijoiden mukaan naisten laukeamisesta pitäisi käyttää vain yläkäsitettä naisen orgasmi.

Tutkimus väittää, ettei emätinorgasmia, klitorisorgasmia tai edes g-pistettä ole olemassa. Daily Mailin mukaan tutkimuksen tehneiden mielestä pitäisikin niiden sijaan käyttää vain yläkäsitettä naisen orgasmi.

Tutkijat väittävät, että ’miesten orgasmin’ tavoin ’naisten orgasmi’ on oikea käsite. Aiemmin on uskottu, että naiset voivat saada orgasmin yhdynnässä ja että g-piste-, emätin- ja klitorisorgasmit ovat erilaisia orgasmityyppejä.

Tutkijat kuitenkin kirjoittavat Clinical Anatomy -lehdessä julkaistussa tutkimuksessaan, että suurin osa naisista ympäri maailman ei saa orgasmia penetraatiossa. Tämän johdosta naisilla on todettu olevan seksuaalisia vaivoja, jotka ovat pohjautuneet asiaan, jota ei Daily Mailin mukaan ole olemassa: emätinorgasmiin.

Tutkimuksessa ilmeni, että klitoris on avainasemassa kaikkiin naisten orgasmeihin ja se on naiskehon erogeenisin alue. Sitä kutsutaan usein naisten penikseksi, koska se muodostuu samasta materiaalista kuin miesten penikset.

Daily Mailin mukaan tutkijat kertoivat, että kaikkien naisten on mahdollista saada orgasmi, jos klitoriksen ja sitä ympäröivän paisuvaiskudoksen aluetta stimuloidaan tehokkaasti.

”Miehen laukeaminen ei tarkoita automaattisesti seksin päättymistä myös naisen osalta. Koskettelua ja suukottelua voidaan jatkaa lähes välittömästi ja miehen laukeamisen jälkeen seksuaalisia toimintoja ilman penetraatiota voidaan käyttää naisen orgasmin saamiseksi”, tutkimuksen yksi kirjoittajista, itseään seksologiksi kutsuva tohtori Vincenzo Puppo sanoi.

Lähde: Daily Mail