Kun kissat ja koirat vaativat huomiota – katso hauskat koostevideot

Nämä videot ovat täynnä kissojen tai koirien omistajille tuttuja hetkiä.

Lemmikit kaipaavat rapsutuksia, hellyyttä ja huomiota omistajiltaan ja jos omistaja ei itse hoksaa huomioda tarpeeksi, niin ne kyllä osaavat pyytää sitä itsekin. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii MrFunnyMalsin YouTube-kanavalla julkaistut koostevideot, joilla kissat ja koirat suorastaan vaativat huomiota.

Artikkelin yllä olevalla koostevideolla kissat muun muassa kiehnäävät sylissä, kun ihmiset koettavat pelata ja yksi kissa haluaa tulla omistajansa syliin kesken vatsalihastreenin. Artikkelin lopusta löytyvällä koostevideolla taas nähdään muun muassa koiria tassuillaan tökkimässä omistajiensa kannettavien tietokoneiden kansia alas kertoakseen, että haluavat huomiota.

Kummallakin videolla nähdään myös hetkiä, kun kissat ja koirat tassuillaan taputtelevat omistajiaan saadakseen huomiota ja muutamat jopa vetävät silittämisen ja rapsuttelun lopettaneen ihmisen käden takaisin, koska eivät olleet saaneet niitä vielä tarpeeksi.

Monet kissojen ja koirien omistajat voivatkin samaistua hetkiin, joita nähdään näillä koostevideoilla. Katso kissaversio artikkelin yltä ja alta sen sijaan löydät koiraversion.

Kuinka tuttuja videolla nähtävät hetket ovat sinulle? Entä minkälaisin tavoin sinun kissasi tai koirasi hakee huomiota? Kerro se kommenteissa!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.