Kumppania petetään läpi pääsiäisen pyhienkin, paljastaa pettämissivuston kysely

Varatuille tarkoitetun deittisivuston kysely osoitti, että suurin osa miehistä ja puolet naisista tapaa salarakkaansa pääsiäisenäkin.

Vaikka pääsiäinen on kristinuskon pyhistä vanhin ja tärkein, ei silloin olla kovin hurskaita, vaan harrastetaan enemmänkin haureutta. Näin voi ainakin tulkita pettämissivusto Victoria Milanin kansainvälisen kyselyn tuloksista, joiden mukaan salasuhteille löytyy aikaa pääsiäisen vieton ohessakin.

Kyselystä selvisi, että yhdeksän miestä kymmenestä pettää kumppaniaan pääsiäisenäkin. Naisista sen sijaan noin puolet aikoi pysyä uskollisena kumppanilleen pyhien aikana; 50,4 prosenttia naisista kertoi jatkavansa pettämistä myös pääsiäisenä.

Brittilehti Metron mukaan kun kyselyyn osallistuneilta kysyttiin, miksi pettäminen jatkuu pääsiäisenä, suurin osa (46,1% miehistä ja 36,1% naisista) vastasi, etteivät he ole uskonnollisia ja koe tarvetta olla uskollinen. 17,1 prosenttia miehistä paljasti jatkavansa uskottomuutta pitääkseen tyytyväisenä salarakkaansa, joka ei haluaisi heidän lopettavan.

Niistä osallistujista, jotka aikoivat olla uskollisia kumppaneilleen pääsiäisenä, 26,4 prosenttia naisista kertoi syyksi sen, että pääsiäinen on perheelle kuuluvaa aikaa, ei salasuhteille. Miehistä 3,9 prosenttia oli samaa mieltä, että perheaika on tärkeää, mutta he silti olisivat muidenkin kanssa.

Kyselyyn vastasi yli 4 000 ihmistä 22 eri maasta Euroopassa ja Amerikassa. Voit tutustua kyselyn tuloksiin lisää täällä.

Lähde: Metro


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.